versió per imprimir

El 12 i 13 d'octubre portes obertes a la torre de Vallferosa (JEP)

Acte

<< Tornar   dissabte 12 octubre 2019 Vallferosa (Torà)    Autor: AjTora En motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
La torre de Vallferosa del segle VIII és una de les torres més espectaculars d'Europa
Autor: AjTora

Església de sant Pere de Vallferosa
Autor: Ramon Sunyer

Dalt la torre
Autor: Ramon Sunyer

visita a l'antic poble de Vallferosa
Autor: Ramon Sunyer
El dissabte 12 i diumenge 13 d'octubre al matí es realitzarà una jornada de portes obertes a la torre de Vallferosa i tothom qui vulgui podrà visitar-la de franc. L'horari de les visites acompanyades serà a les 11h i a les 12:30h. i cal realitzar reserva. El motiu és la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), que se celebraran els dies 11,12 i 13 d'octubre de 2019.

La visita inclou la torre de Vallferosa, l'església de Sant Pere i les cases del poble de Vallferosa. La torre de Vallferosa és un monument únic del segle VIII de 31 metres d'alçada i 13 metres de diàmetre de la base. Es troba en un estat de conservació molt bo i es pot accedir fins a dalt de tot.

Les Jornades Europees del Patrimoni són la manifestació cultural participativa més important d'Europa en relació al patrimoni. El caràcter de les activitats de les JEP contribueix a reunir als ciutadans i posa en relleu la dimensió europea i el valor del patrimoni cultural en 50 estats signataris del Conveni Cultural Europeu. Cada any s'organitzen més de 70.000 actes per tal de contribuir a la presa de consciència sobre el patrimoni comú d'Europa i la necessitat constant de la seva protecció, així com per crear experiències de patrimoni cultural compartit, promoure la inclusió i fomentar la creativitat i la imaginació.


Compartit per tora.cat

    Home page | Realització: cdnet