versió per imprimir

Comença el judici pels incendis del 1998

Noticia

<< Tornar   dimarts, 17 de Abril de 2007 Torà    Autor: editor Demanen 36 anys de presó per provocar set incendis al Solsonès, la Segarra, el Berguedà i el Bages que van cremar més de 26.000 hectàrees

La Fiscalia demana 18 anys de presó per a Josep Maria P.O. i la mateixa pena per a Josep Maria F. B., tots dos veïns de Puig-Reig (Berguedà), acusats de provocar set incendis a les comarques del Solsonès, el Bages, el Berguedà i la Segarra el juliol de l'any 1998, que van cremar 26.500 hectàrees. En el judici que ha començat aquest dilluns al Tribunal del Jurat de l'Audiència de Barcelona, les acusacions particulars també imputen dos responsables de Fecsa a Manresa per l'incendi d'Aguilar de Segarra.

En la primera sessió tan sols s'ha constituït el tribunal popular. Així­, s'espera que les declaracions comencin aquest dimarts. El judici s'allargarà durant un mes i mig davant la gran quantitat de testimonis citats. Els més de 100 afectats que van patir danys a les seves propietats privades hauran de comparèixer a l'Audiència de Barcelona.
Font: Diari Segre on-line   + info (enllaç extern)

    Home page | Realització: cdnet