versió per imprimir

L'Ajuntament de Torà projecta construir un edifici sociocultural polivalent

Noticia

<< Tornar   dimarts 19 novembre 2019 Torà    Autor: AjTora Contempla la construcció d’un edifici de nova planta a l’antic casal parroquial. El cost de la primera fase de les obres s’estima en 311.000 euros

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
L'Ajuntament de Torà projecta construir un edifici sociocultural polivalent. Detall de la planta baixa
Autor: AjTora

El nou edifici s'ubicarà en els terrenys de l'antic casal parroquial
Autor: AjTora

Detall de les plantes del nou edifici sociocultural polivalent
Autor: AjTora
L’ajuntament de Torà projecta construir un edifici sociocultural polivalent als terrenys de l’antic casal parroquial. El consistori va adquirir l’immoble el 2003 i actualment està greument deteriorat després de sofrir un esfondrament de la teulada l’any 2011.

El projecte contempla la construcció d’un edifici de nova planta amb baixos i tres plantes. El primer pas serà habilitar l’ús de la planta baixa i en posteriors actuacions s’adequaria la resta de l’edifici. El cost de la primera fase de les obres s’estima en 311.000 euros i el municipi preveu acollir-se a ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis (Puosc).

L’edifici acolliria les activitats de serveis socials, culturals, de lleure i de turisme i altres com el punt Tic. Fet que afavoriria la cohesió social entre les diferents entitats del poble. També es contempla fer-lo extensiu als municipis veïns de Biosca, Ivorra, la Molsosa, Castellfollit de Riubregós i Pinós.

La proposta es va presentar en el ple del consistori celebrat dimecres passat i va ser aprovada per unanimitat.


Compartit per tora.cat

    Home page | Realització: cdnet