versió per imprimir

El Consell Comarcal de la Segarra implanta la recollida selectiva als mercats de la comarca

Noticia

<< Tornar   dimarts, 14 de Gener de 2020    Autor: CC Segarra La setmana passada es va implantar la recollida als mercats, dotant de cubells de reciclatge als paradistes.

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
El Consell Comarcal de la Segarra implanta la recollida selectiva als mercats de la comarca
Autor: CC Segarra
Setmanalment es reparteixen un total de 63 contenidors per a la recollida selectiva de residus, bàsicament envasos i fracció orgànica, a les quatre poblacions de la comarca on es disposa de mercat setmanal: Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és aconseguir augmentar el reciclatge de residus i fomentar la neteja de la via pública, especialment dels carrers i les places més cèntriques, que és on s’acostumen a fer els mercats.

Segons el conseller de l’Àrea de Gestió de Residus, Josep M. Castella, la campanya ha estat tot un èxit: durant la primera setmana d’implantació s’han reduït de manera dràstica els residus que abans acabaven escampats pel terra. S’espera que la mesura contribueixi a reciclar més i millor els residus generats als mercats i es mantinguin els carrers nets.

    Home page | Realització: cdnet