versió per imprimir

App 061 CatSalut Respon

Noticia

<< Tornar   dilluns 16 març 2020    Autor: catsalut Han habilitat un apartat de coranovirus en l'app . Un dels objectius de crear aquest apartat és no saturar els nombres d'emergències 061 i 112.

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
App 061 CatSalut Respon
Autor: catsalut
L’APP 061CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, S.A. (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.

L'aplicació compta amb els accessos al servei de trucada i xat en línia amb els professionals sanitaris del 061 CatSalut Respon. També permet localitzar i enviar les dades de salut de la persona afectada i cercar els centres i equipaments sanitaris més propers. Ofereix, a més, tant consells de salut com la consulta del calendari vacunal, ensenya primers auxilis, i indica quines farmàcies estan de guàrdia.

L'app 061 CatSalut Respon és compatible amb els programes que permeten la lectura de pantalla a les persones amb deficiència visual i dóna als usuaris la possibilitat de fer comentaris per tal d’obtenir-ne la seva millora.

La persona usuària és qui estableix el grau de privacitat, ja que pot activar o desactivar l’enviament de dades personals i/o la seva geoposició quan ho cregui convenient, i pot fer la trucada tot i tenir desactivades ambdues opcions.

Disposa un qüestionari de coranovirus molt simple amb respostes 'Si o No'
Et demanen un número de telèfon per a posar-se en contacte amb la persona que tingui criteris de coronavirus.

Un dels objectius de crear aquest apartat és no saturar els nombres d'emergències 061 i 112.

Descarregar app per Android
Descarregar app per Iphone
Font: CatSalut   + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet