versió per imprimir

El C.F. Torà se salva en el darrer minut

Noticia

<< Tornar   dissabte 19 setembre 2020 Torà    Autor: editor El club, que enguany compleix el centenari, ha estat a punt de desaparèixer

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
El C.F. Torà se salva en el darrer minut
Autor: cf tora

Camp de futbol de les Pedrisses
Autor: Ramon Sunyer
L'efecte xarxes ha donat un resultat positiu a la crida desesperada feta pel CF Torà i sembla que podrà superar la situació tant complicada dels darrers temps. En 24 hores ha passat de desaparèixer a intentar la continuïtat gràcies a l'esforç i crida dels jugadors a través de les xarxes.

La gent de l'entorn s'ha implicat i de moment sembla ser que te disponibles uns 20 jugadors que ahir mateix van començar a entrenar al camp de les Pedrisses. Això significa que es podrà començar la temporada, la qual cosa no vol dir poder-la acabar.

Uns situació complexa

En el darrer número del Llobregós Informatiu, la Junta del CF Torà ja avisava que 'està sota minims i, si no arri­ba gent nova amb aire fresc i amb ganes de fer coses, és difícil la seva continuïtat'.

També palesava la nul.la inversió per part del consistori en el manteniment normal del camp de les Pedrisses 'més del mateix no s’ha fet cap pas per fer-hi les obres necessàries del camp de les Pedrisses no diuen res i sembla que que tampoc hi ha ganes de fer res'.

El camp de les Pedrisses té una il.luminació deficient i no permet jugar partits oficials, tampoc disposa de gespa, com la majoria de camps, i no hi ha ni reg. El sistema elèctric dels vestidors i del nou bar també tenen interrupcions continuades, ahir mateix en el 1r entrenament va saltar la llum i els jugadors no van poder dutxar-se. La Junta té present que 'això no es pot solucionar només amb diners municipals, s’ha de treballar en buscar ajudes d’institucions per sufragar totes aquestes despeses tant necessàries'.

    Home page | Realització: cdnet