versió per imprimir

2a edició de la Setmana de la Pedra Seca

Noticia

<< Tornar   divendres 12 novembre 2021    Autor: somsegarra Del 19 i el 28 de novembre, a tots els racons dels Països Catalans, impulsada per Col·laboraXpaisatge

Les parets de pedra seca embelleixen els marges de la segarra Autor: Ramon Sunyer

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
2a edició de la Setmana de la Pedra Seca
Autor: collaboraxpaisatge

Paret de marge amb escales
Autor: Ramon Sunyer

cabana de falsa cúpula
Autor: Ramon Sunyer

Cabana de volta del Tirona
Autor: Ramon Sunyer

Paret de marge a Guarda-si-venes
Autor: Ramon Sunyer

Activitat Ruta de les cabanes a Concabella
Autor: as. espai llobregós

Activitat Sortida matinal guiada - Setmana de la pedra seca a Santa Coloma de Queralt
Autor: acbs

Xerrada La pedra seca. El futur de la tradició a Guissona
Autor: Aj. Guissona

Exposició 'TRE(S)ÀVIES' a Copons
Autor: ass. Copons inLoft
Després de l’èxit de la primera edició, que va comptar amb una norantena d’activitats i més de 100 entitats i col·lectius implicats en l’organització d’activitats, COL·LABORAxPAISATGE impulsa la segona edició de la Setmana de la Pedra Seca en col·laboració amb nombroses entitats del territori.


La Setmana de la Pedra Seca és una setmana per a la organització i promoció d’activitats relacionades amb la pedra seca arreu dels Països Catalans, tant des de l’àmbit públic com privat, que visibilitzi i posi en valor l’important teixit d’entitats, col·lectius i persones voluntàries en què se sustenta el coneixement, la divulgació i el manteniment de la pedra seca a Catalunya.

Tindrà lloc entre el 19 i el 28 de novembre de 2021, coincidint amb el 3er aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

Què cal fer per participar?


Les entitats, col·lectius, agents i persones que vulguin participar a la Setmana de la Pedra Seca han d’organitzar una activitat relacionada amb la pedra seca durant la setmana del 19 i el 28 de novembre de 2021 i omplir aquest formulari web per tal d’inscriure l’activitat a l’agenda en línia.

Tot i que la data límit per incloure activitats és el 19 de novembre, recomanem fer-ho amb antelació per tal de poder fer-ne una millor difusió.

Els organitzadors difondran les seves activitats mitjançant els seus propis canals, i utilitzaran el logotip de la Setmana de la Pedra Seca, i després d’haver realitzat l’activitat facilitaran les dades dels visitants que hagi tingut, per tal de poder fer una valoració final global de la Setmana de la Pedra Seca.
Font: col·laboraxpaisatge   + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet