versió per imprimir

Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf

Acte

<< Tornar   divendres, 4 de Març de 2022 Calaf    Autor: somsegarra
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
cartell Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf
Autor: Aj. Calaf
Aquest any el carnaval de Calaf, conegut com la festa del Pellofa, recupera la seva essència amb un seguit d'actes que tindran lloc el cap de setmana del 4 i 5 de març.

Programa


El divendres 4, a partir de les 22.30h a l'envelat, ubicat al pàrquing de l'antiga serradora, es donarà el tret de sortida als actes amb La Festa Guiri i el torneig de duro Posa-me-la dura. Per participar al torneig, caldrà inscriure's a lapolsdelaterra@gmail.com fins el 3 de març pagant un preu de 10 euros per parella.

Durant tot el matí de dissabte 5, hi haurà una rua de botigues pel mercat i comerços participants. A partir de les 16.30h, des del Casal de Calaf i a ritme de Batukades, començarà la Gran Rua i Concurs de Carrosses i Comparses que es desplaçarà fins a l'envelat on a les 19h hi haurà El pregó de les Reines Pellofa i l'entrega de més de 1.000 euros en premis. Per participar al 14è concurs de carrosses i comparses caldrà inscriure's també fins al tres de març a lapolsdelaterra@gmail.com, indicant el nom, persona de contacte, telèfon, tipus de carrossa (remolc, plataforma, cotxe...) amb música o no (potència). Consulteu les bases del concurs.

A les 20.30h a la plaça dels Arbres, s'iniciarà la XV Mamada, un correbars pels establiments col·laboradors. Per participar-hi caldrà comprar un tiquet per un cost de 20 euros que inclou 6 pintxos +6 cerveses/vi + postres + entrada al ball de disfresses + mocador de record). Els tiquets es podran adquirir al Cafè del Casal i Ke Diví fins el dijous 3 de març.

Finalment, a les 24h, novament a l'envelat, hi haurà el Ball de disfresses amb La Social Disfunktion, Sybarietes i Dj Sendo. El preu de l'entrada serà de 5 euros per a persones amb disfressa i 7 euros per les que no. A les 02h de la nit, s'entregaran els premis del ball.


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet