versió per imprimir

3a 'rave' il·legal a Torà

Noticia

<< Tornar   dimarts, 21 de Febrer de 2023 Torà    Autor: editor Ha reunit aquest cap de setmana més de mig miler de persones en una masia abandonada de Vallferosa

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Mas Ollers escenari de la 'rave' il·legal celebrada a Torà
Autor: Diari Segre

3a 'rave' il·legal a Torà
Autor: ACN
La festa il·legal, convocada a través de les xarxes socials, es va iniciar divendres a la tarda i va continuar tot el cap de setmana. Els participants van arribar des de diversos punts de l’Estat i també de França, Bèlgica i Andorra. Els Mossos d’Esquadra van establir dispositius en els accessos per evitar que hi acudissin més vehicles. Ahir dilluns van marxar els darrers assistents.

És la tercera que se celebra en pocs mesos en el mateix indret, una masia abandonada i allunyada prop del nucli de Sant Serni. La primera es va celebrar el passat mes d’octubre, la segona, al desembre i ara, la tercera.

Segons l’alcalde, l'ajuntament vol prendre mesures per evitar que es torni a repetir. Una de les opcions seria tallar el camí d’accés, que es va arreglar el setembre, per evitar que puguin tornar a circular i només es permeti el pas als veïns de la zona.

    Home page | Realització: cdnet