versió per imprimir

El Consell aprova l'adhesió de Torà i Biosca al Solsonès

Noticia

<< Tornar   divendres, 23 de Abril de 2010 Torà    Autor: Maria Alba Riu El Consell Comarcal del Solsonès ha aprovat aquest dijous, en un ple extraordinari, l'acceptació, per part de la comarca receptora, del canvi d'adscripció comarcal dels municipis de Torà i Biosca, ara a la Segarra, al Solsonès.

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Ple extraordinari del consell del Solsonés
Autor: ACN
L'aprovació s'ha fet amb els vots a favor de CiU, que té majoria, i el PSC. Per la seva banda, ERC i El Comú s'han abstingut i han lamentat que no s'hagi obert un procés de participació per consultar els ciutadans sobre el canvi de comarca.

L'alcalde de Torà, Domènec Oliva i el de Biosca, Corneli Caubet, han estat presents al ple per defensar el canvi de comarca. Els dos pobles ja han començat els tràmits per incorporar-se al Solsonès i, per tant, a la Catalunya central.

El president del Consell Comarcal del Solsonès, Marià Chaure, ha destacat, després del Ple, que tot i les discussions "no hi ha hagut cap vot en contra" i que, aquesta aprovació, és només un primer pas pel canvi de comarca. Chaure ha recordat que l'última paraula la té Governació.
Font: ACN

    Home page | Realització: cdnet