versió per imprimir

13a caminada popular Coneix Calonge

Acte

<< Tornar   diumenge, 17 de Setembre de 2023 Calonge de Segarra    Autor: editor
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
cartell 13a caminada popular Coneix Calonge
Autor: calonge
El diumenge 17 de setembre, 13a edició de la caminada popular Coneix Calonge. Enguany seguirà la ruta circular: Dusfort - Santa Fe de Calonge de Segarra, amb un únic itinerari de 10,60 km. El nivell de dificultat és moderat (pendents elevades).

La sortida, a les 9 del matí, i l’arribada serà al poble de Dusfort, davant de l’Ajuntament de Calonge de Segarra. L’aparcament de vehicles serà l’esplanada de davant de l’Ajuntament.

Esmorzarem a l’església de Santa Fe de Calonge de Segarra i hi haurà un avituallament a l’alçada de la masia de l’Alzina. Durant el recorregut, passarem per Dusfort; la barraca de vinya de Cal Lladó; els molins fariners i la teuleria de Cal Mas; l’església de Santa Fe de Calonge; el collet de la Forca; la teuleria de La Roca, i l’Alzina. Amb la ruta, també passarem per les proximitats de les masies Cal Xelín; Ca l’Agustina; Cal Mas, i La Roca.

La inscripció és gratuïta però obligatòria i el termini finalitza el proper 13 de setembre de 2023. Les inscripcions s'han de fer a l’Ajuntament de Calonge de Segarra: 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h, i dijous de 16:00 a 18:00 h) o calonge@diba.cat Al fer la inscripció cal indicar el nom i cognoms de la persona inscrita. Només s’admetran les inscripcions confirmades (presencialment, telefònicament o per correu electrònic).Màxim 250 participants, per rigorós ordre d’inscripció. Es recomana dur calçat còmode i adequat.

    Home page | Realització: cdnet