versió per imprimir

'Vol i dol' nou disc d'El Petit de Cal Eril

Noticia

<< Tornar   dilluns 13 desembre 2010 Torà    Autor: editor Folk psicodèlic, sons d'arrel rural barrejats amb pinzellades de pop, lletres minimalistes de temàtica quotidiana i surrealista, melodies experimentals i inclassificables.

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Portada del disc Vol i Dol

El Petit de Cal Eril, formació actual
En el seu nou treball, Vol i dol (Bankrobber), El Petit de Cal Eril escenifica amb una personalitat pròpia la renaixença folk que viu la música en català, amb un retorn a la música més natural, més autèntica, sense artificis, directa a l'oient.

Tot i això, Pons assegura que no vol etiquetes: 'A mi, tot això de l'onada folk m'és igual; a mi m'agrada la música i no em vull tancar a un estil'.

El nou disc presenta 12 cançons que parlen de preguntes sense resposta. 'Cada cançó té una idea però el disc parteix de preguntes sense resposta com què passa després de la mort'. El nou disc ha estat gravat per la formació habitual del grup, encapçalat per Joan Pons i els músics David Paco, Càndid Coll i Lluí­s Rueda. i compta amb col·laboracions de músics com ara Roger Mas i Joan Colomo

Joan Pons, El Petit de Cal Eril, es va donar a conèixer, després d'una maqueta autoeditada, Per què es grillen les patates?, (2008) amb el CD I les sargantanes al sol (2009), un compendi de cançons que va sorprendre per la seva naturalitat i per la forma de connectar amb el públic.

Al seu Myspace hi pots escoltar les cançons del disc

    Home page | Realització: cdnet