versió per imprimir

La 19a edició de la Marató nou rècord de recaptació

Noticia

<< Tornar   dilluns, 20 de Desembre de 2010 Torà    Autor: editor L'edició d'enguany de la Marató de TV3, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, ha recaptat 7.246.114 euros.

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Cartell de la 19a edició de la Marató
Durant tot diumenge, les milers de trucades per fer donatius i les més de 1.500 activitats organitzades per iniciativa ciutadana van fer possible aquesta xifra rècord de 7.246.114 euros.

La Marató va durar ahir diumenge quinze hores dedicada a conèixer el testimoni d'afectats i les explicacions dels experts. Tampoc no hi falten el disc i el llibre.

Durant tot el dia vora 800 voluntaris van atendre des de Girona, Lleida, Barcelona i Tarragona les trucades per fer donacions al nou telèfon (905 11 50 50). A més, aquest any han estrenat una aplicació per a iPhone i Android per seguir la jornada i per fer donacions. Els canals de recepció de donatius estaran oberts fins al 31 de gener a través d'un compte corrent, Servicaixa, internet i les aplicacions per a mòbil.

La Marató de TV3 és un projecte solidari que fa dinou anys que tiren endavant Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3.

    Home page | Realització: cdnet