Acte

La Passió de Cervera 2024

Del dissabte 23 març al dissabte 20 abril de 2024 a Cervera

<< Tornar

cartell La Passió de Cervera 2024

Dates: 23 i 29 de març i 6, 13 i 20 d’abril. A les 16:00h amb dos descansos de 10 minuts. Totes les representacions al Gran Teatre de la Passió de Cervera.

L'inici històric d'aquestes representacions es remunta al segle XV essent les que ostenten més antiguitat d'Europa. A finals del segle passat era costum representar a l'església de Santa Maria de Cervera, de forma popular, un Misteri de La Passió.

L'èxit ha estat constant de llavors ençà i el text i l'escenificació ha sofert innombrables millores: La direcció artística s'ha professionalitzat. S'han incorporat dos escenaris laterals al Gran Teatre de La Passió que ofereixen una visió espectacular amb els actuals 40 metres totals de boca d'escenari, que en combinar-se els tres escenaris aconsegueixen un ritme cinematogràfic de l'espectacle. Tot això i la col·laboració de 300 persones a l'escenari configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.

La música originalment escrita pel mestre Jesús Mª Quintana, fou adaptada a orquestra simfònica pel mestre Jordi Castellà, grabada l'any 2007 per la Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, amb la participació de les Corals Ginesta i Infantil Nova Cervera i amb la veu solista de la soprano Mireia Rossich. Actualment és la música que acompanya les escenes de La Passió.

Enguany, també se segueix amb l’aposta de renovar i millorar una gran quantitat de material tècnic, sobretot pel que fa a la il·luminació. També s’incorporaran nous personatges i s’està treballant el la dinamització de la tercera part de l’obra.


Preu de les entrades
General: 23€
Infantil fins a 12 anys: 8€
+65 anys, Carnet Jove, Targeta Discapacitat, Familia Nombrosa i Monoparental: 19€
Grups a partir de 20 persones: 19€
Targeta descompte: 17€
Club Super 3: Gratuït

Compra d'entrades en línia

Insertada per: Somsegarra

Etiquetes: passió cervera

Ho vols compartir?