Rutes dilluns, 5 de Octubre de 2009

Caminades APACT


<< Tornar     

L'Associació del Patrimoni Artí­stic i Cultural de Torà realitza cada any caminades populars. Us en presentem 8. Totes tenen el punt de sortida a Torà i transcorren pel nostre municipi i també pels dels pobles veïns. Les podeu fer pel vostre compte qualsevol dia de l'any, a peu o en bicicleta.

1. Ruta de Vallferosa


Senyalitzat per la caminada de 1.993.
Recorregut: sortida del pont de les Marites horta de les Marites, església de Sant Miquel de Fontanet, mas Ramells, torre de Vallferosa, mas Clavells i església de Sta. Maria de Vallferosa.
Distància 12 quilòmetres, temps 2'45 hores.

2. Ruta del Castell de Llanera


El mateix recorregut de la de Vallferossa. Al quilòmetre 7 hi ha un indicador en el qual deixem la ruta de Vallferossa, i seguint el curs de les aigües del Llanera farem cap al castell.
Distància aproximada 15 quilòmetres, temps 4 hores.

3. Ruta de Conill


Per la caminada de 1.994
Recorregut: sortida de Torà per la carretera que porta a Ivorra, Plans de Fontanet, Cal Ponet, Santa Maria de Castellfollit, Castellfollit de Riubregós, mas Maset, mas Escura i Conill.
Distància aproximada 15 quilòmetres, temps 3'30 hores.

4. Ruta de Calonge de Segarra


Per la caminada de 1.995
Recorregut: sortida de Torà per darrera del camp de futbol, església de Sant Donat, mas Figuerola, Claret, mas Petxa, mas Pessarrodona, mas Auques, mas Montconill i Ardèvol.
Distància 13 quilòmetres temps 3'30 hores.

5. Ruta de Biosca-Sanaüja


Senyalitzada per la caminada de 1.997
Recorregut: sortida del pont de les Marites, església Santa Maria de l'Aguda, Biosca, Malgosa, Sanaüja.
Distància 17 quilòmetres temps 4 hores.

6. Ruta de Sant Serni


Senyalitzada per la caminada de 1.998
Recorregut: sortida del pont de les Marites, horta de les Marites, Sant Miquel de Fontanet, riera de Fontanet, Font de Ternàs, cal Prim, cal Galzeran, can Miralles i Sant Serni.
Distància 13 quilòmetres, temps 3 hores.

7. Ruta d'Ardèvol


Sortint de Torà per darrera del camp de futbol i seguint un antic corriol de la solana: Claret, mas Petxa, mas Pessarrodona, mas Auques, mas Montcolnill i Ardèvol.
Distància 13 quilòmetres, temps 3 hores 30 minuts.

8.Ruta de Claret


senyalitzada per la caminada de 1999
Recorregut: sortida del pont de les Marites, horta de les Marites, Santa Maria de L'Aguda, Sant Donat, Salt del Llop, Miquel de Fontanet, riera de Fontanet, Font de Ternàs, Claret.

9.Ruta de Cellers


Recorregut: agafar el camí­ que surt cap el turó del €œCalvari€ fins al mas la Xera (1h). Seguir direcció Cal Badia, però abans d'arribar-hi, girarem a l'esquerra anant a buscar el cap de la serra, fent cap a Cal Tonic (2h) per una forta baixada. Seguint pel capdamunt de la serra arribarem prop de l'Hostal del Vent, on agafarem la petita pista que ens porta directament al nostre objectiu: el monestir de Cellers (3:30h).
Tornada: Cal Minguet, Cal Valentines, Ca l'Otxés i Cal Marxant.Etiquetes: caminada rutes turisme apact

Ho vols compartir?