Servidor dimecres, 7 de Novembre de 2007 Autor: editor

Política de privacitat


<< Tornar     

En cumpliment amb l'establert a la legislació actual *, us informem que:

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?
Torà on-line que assegura la més estricta confidencialitat en la recollida i tractament de les dades facilitades pels seus usuaris a través d'Internet. Les seves dades personals seran incloses en un fitxer automatitzat.

2. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?
Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes i l’enviament de comunicacions informatives (també per via electrònica).

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a obligatoris. El fet de no omplir-les o omplir-les parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit o petició de l’usuari.

3. Quan temps conservarem les teves dades personals?
Les dades personals dels usuaris es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?
La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

5. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?
No es cediran mai a tercers.

6. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?
Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. En el cas dels ’Newsletters’ sempre hi trobaràs l’opció per donar-te de baixa

Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@viladetora.net.

* Reglament (UE) 2016 / 679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’Abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i la seva lliure circulació. (També conegut com RGPD)

Els usuaris d’aquesta pàgina web són conscients de tot l’exposat i ho accepten voluntàriament.Etiquetes: privacitat

Ho vols compartir?