Societat dimarts 22 novembre 2011 Autor: editor

El Consell Comarcal de la Segarra participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus


<< Tornar     

Al llarg d'aquesta setmana, es projectaran un seguit de tallers sobre el compostatge dels residus a les escoles de primaria de la Segarra.

Alumnes de l'escola sant gil de Torà
Alumnes de l'escola sant gil de Torà Foto: ceip sant gil

El principal objectiu del taller és donar a conèixer el funcionament i les utilitats del compostador. Un cop realitzat el taller, els alumnes han d'haver assolit els coneixements bàsics d'aquest, ja que seran ells el que ho gestionin. Els tallers van començar al Col·legi Nostra Senyora del Roser a Guissona, el passat dilluns, avui s'ha dut a terme al CEIP Les Savines de Cervera, i el darrer es realitzarà al CEIP Sant Gil de Torà.

Com a activitat destacable en el marc d'aquesta setmana de prevenció, la Segarra també ha preparat la Campanya de prevenció de residus que porta el lema Sigues pràctic, no compris residus!, que començarà a partir del 25 de novembre i consistirà en el repartiment de bosses plegables a les famí­lies de la Segarra per fomentar la reducció de residus i agrair l'esforç fet pels veïns de la comarca en el reciclatge.

Les famí­lies rebran una carta a casa explicant la campanya i convidant-los a assistir a un punt fix informatiu, instal·lats a Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet, on se'ls facilitarà la bossa. A les poblacions de menys habitants es repartiran a la deixalleria mòbil. Està previst que es reparteixin al voltant de 7.000 bosses a la comarca.Etiquetes: campanyes residus segarra torà

Lectures: 582 Darrera: 01.10.2022

Ho vols compartir?