Societat dissabte, 15 de Desembre de 2012 Autor: Ajuntament de Guissona

7a. Festa d’Entitats Pro la Marató de TV3


<< Tornar     
Cartell VII Festa d’Entitats Pro Marató de TV3.
Cartell VII Festa d’Entitats Pro Marató de TV3.

La VII Festa d’Entitats neix del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona conjuntament amb l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat. El donatiu de col·laboració és de 4€.

El programa d’activitats donarà el tret de sortida el dissabte abans, dia 15 al migdia, amb un Torneig de futbol 3x3 dirigit a totes les edats, al Camp d'Esports i organitzat per l'Escola de Futbol Base de Guissona i Comarca.

Durant tot el dia (dissabte) hi haurà la Fira de Nadal amb activitats solidàries vinculades amb la Marató i a la tarda la projecció del pessebre vivent a les sales annexes a la capella del Claustre, l'entrada és gratuïta però les recaptacions voluntàries seran per la Marató. Al vespre, teatre solidari: “Això no es vida” al Centre Catòlic i a càrrec de la companyia Els 4 Gats amb una entrada de 5€ més donatiu.

Oficialment, el mateix diumenge dia 16 comença el gruix gros de les activitats. A partir de les 10.30h del matí i en directe per TV3 tindrà lloc la cercavila amb els gegants, capgrossos, gralles i Margeners de Guissona, que recorreran totes les places de la vila. La cercavila finalitzarà amb una xocolatada popular a càrrec de l’Associació Gastronòmica “La Manduca” a la Plaça Bisbe Ben-lloch.
A mig matí, paral·lelament tindran lloc un seguit d’activitats com una sortida amb BTT, actuació de sevillanes, cursa solidària, cantada de nadales, actuació de música i dansa a càrrec de l’escola Montse Esteve de Guissona, entre moltes altres.

Destacar la inauguració oficial de la Festa d’Entitats al Pavelló i un cop finalitzada la inauguració tan al mati com a la tarda s’inicien les activitats en els diferents espais. Activitats com exposicions, venda de manualitats, degustacions, tallers infantils, infables, concursos, lectura de contes i demés activitats relacionades amb l’alimentació saludable per la prevenció del càncer i moltes més coses!!Etiquetes: festa d'entitats marató tv3
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?