Societat dimarts, 18 de Juny de 2013 Autor: editor

El gos que va matar a trets el tinent d'alcalde de Torà era un animal afable, que només volia jugar


<< Tornar     

Els dos agents de la Guàrdia Civil que van capturar el gos han declarat davant del Jutge de Solsona que la docilitat de l'animal es va fer palesa en tot moment durant la seva actuació.

L'abandonament animal es un fet massa habitual
L'abandonament animal es un fet massa habitual Foto: pacma

La parella d'efectius de la Guardia Civil que el migdia del dijous 29 de març del 2012 localitzità ]'animal i aconseguiren fermar-lo a la barana del torrent Cellers van declarar aquest divendres davant del Jutge de Solsona que el gos que va matar a trets el tinent d'alcalde de Torà en presència de l'Alcaldesa era un 'animal afable, que només volia jugar i que no es va comportar en cap moment amb agresivitat ni violència'.

Els agents, que no podien fer-se càrrec del gos, van mostrar la seva consternació pel comportament del Sr. Alsina, qui va matar el gos, quan ells van marxar del lloc, doncs la 'docilitat de l'animal es va fer palesa en tot moment durant la seva actuació'.

Cal recordar que un dels punts esgrimits per l'alcaldessa en el comunicat emès arran del cas succeït el març de 2012 es manifestava la 'presencia d'un gos amb aspecte potencialment perillós' i també que 'el matí del 29 de març compareix a les dependencies de I'Ajuntament una veïna qui manifesta haver estat agredida per aquest animal silvestrat. 1 també aquell mati es rebé una trucada d'una altra veïna atemorida dient que el gos no li permetia entrar a casa seva'.

Pel que sembla d'aquestes declaracions tot apunta a què no es tractaria del mateix gos.Etiquetes: maltractament animal futur animal ipcena jutjat

Ho vols compartir?