Narracions dijous 1 gener 2009 Autor: Un vei

QUE PASA A TORÀ


<< Tornar     
Plaça mullada Autor: J Gatnau

Sembla que tot siguin desgràcies a Torà. Sempre sortim a la televisió per fets dramàtics, desgràcies o successos no gaire agradables.

Els últims esdeveniments (i tots i totes sabem a que ens referim) m'ha fet reflexionar sobre la necessitat de fer veure al món que a Torà no nomès passen desgràcies, que tambè hi ha temps que no passa res, que dins del mòn on vivim és ja noticia de per sí­. La veritat és que no ser que dir: s'han dit tantes coses i moltes... incertes.

També m'he n'adono que per desgràcia tampoc no és un fet aillat ni tans sols un succés que juraria no es tornarà a repetir a torà o qualsevol altre lloc.

Tot te un perquè i aquest cas no és menys. Sense cap inteció de fer "d'advocat del diable". Penso que ho ens parem a analitzar la situació amb totes les dades necesàries per jutjar-les (cosa impossible per que cada casa és un món i a tot arreu couen faves) o no som qui per prejutjar els aconteixements. Sí­ els fets, NO HI HA CAP JUSTIFICACIÓ PER UN ASSESINAT!!!

Així­ doncs estaria bè fer un auto-anàlisi i parar a mirar-nos al mirall i oblidar el nostre melic per un moment.

I pensar si questa situacióva ser provocada per algun motiu (que tot@s sabem) i que la justicia tampoc ajuda.Etiquetes: opinió desgràcies torà

Ho vols compartir?


dilluns 6 juliol 2020
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Traductor / Translator