Cultura dijous 22 setembre 2016 Autor: somsegarra

Exposició Col·leccionant passions. Enric Farràs


<< Tornar     
cartell Exposició Col·leccionant passions.  Enric Farràs
cartell Exposició Col·leccionant passions. Enric Farràs Autor: Museu Comarcal de Cervera

Des del 22 de setembre fins al 6 de novembre el museu de Cervera presenta l'exposició 'Col·leccionant passions. Enric Farràs i els records d’una vida a pagès'.

Col·leccionant passions és un programa cooperatiu entre diverses antenes de l’observatori del Patrimoni Immaterial i Etnològic de Catalunya per tal d’incentivar el contacte entre el museu i els col·leccionistes i les col·leccions etnològiques d’interès per al territori. Volem conèixer els fons que custodien i la tasca de documentació i conservació que, molts d’aquests col·leccionistes, han fet al llarg dels anys, però, també, la història de vida que s’amaga darrera aquestes col·leccions.

El projecte s'inicia amb Enric Farràs, actual propietari del Restaurant Gran Cafè, i la seva passió per tot allò que connecta amb la seva infantesa vivint a pagès. Les feines del camp, les eines agrícoles i els estris domèstics que, anys enrere, trobàvem en totes les cases, estan representades en una col·lecció que ens mostra, també, una manera molt pròpia i personal d’entendre el col·leccionisme. A aquesta imatge 'retinguda' d’un passat rural no massa llunyà, s’hi afegeix un tast sobre un establiment emblemàtic de Cervera: l’antic Hotel Espanya.Etiquetes: exposicions col·leccionisme enric farràs cervera

Lectures: 33 Darrera: 17.05.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dilluns 29 novembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator