Economia dimarts, 5 de Març de 2013 Autor: editor

Comissen tabac de contraban valorat en 40.000 euros a Biosca


<< Tornar     

És el comís de tabac més important fet aquest 2013 a la demarcació de Lleida.

Un dels vehicles transportava picadura de tabac
Un dels vehicles transportava picadura de tabac Foto: Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va comissar el passat divendres a dos quarts de sis del matí tabac de contraban valorat en més de 40.000 euros. Els fets van tenir lloc a Biosca durant un dispositiu policial a la comarca.

Els agents van aturar quatre vehicles sospitosos al quilòmetre 30 de la C-451, tots ells amb matrícula espanyola, i van trobar amagats en dobles fons a l'interior dels vehicles, 6.730 paquets de tabac de contraban i 1.505 bosses de picadura de tabac de 50 grams cadascuna (75.250 grams en total). Tot el gènere està valorat en 40.724,50 euros.

Aquesta intervenció és, de moment, la més important que ha dut a terme la Guàrdia Civil de Lleida enguany en matèria de contraban. La Guàrdia Civil va comissar també els cotxes i va detenir els seus conductors per un delicte de contraban. Es tracta de L. F. L., de 18 anys i J. F. S., de 48, veïns de Les Valls de Valira (Alt Urgell) , J. C. M. G., de 51 anys, veí de Lleida, i P. J. V. S., de 45, veí de Pont de Bar (Alt Urgell). Tant els detinguts com el tabac comissat i els vehicles intervinguts es van posar a disposició del Jutjat número 1 de Solsona.

Vehicles i tabac intervingut - Biosca
Vehicles i tabac intervingut
Foto: Guàrdia Civil


Font: ACN Etiquetes: comissos tabac guàrdia civil biosca

Ho vols compartir?