Enquesta

Consideres just el sou de l'alcaldessa?

L'alcaldessa Mercè Valls, de CiU, exercirà el seu càrrec amb dedicació exclusiva percebent un sou anual de 28.310,42 euros, repartits en catorze pagues de 2.022 euros als que cal sumar 8.875 euros de quotes patronals de la Seguretat Social, fet que suposa un cost per a l'ajuntament de 37.185,74 euros anuals.


101 Vots des del 17 de Agost de 2011 al 4 de Abril de 2012

12%88%


Nom Població Opinió Comentaris
joana Torà No I menys permetent l' assessinat d'altres animals indefensos
invisible Torà No no es just aquest sou, pero penseu que amb aquest sou hi entra tambe fer salvatjades com matar gossos perque la alcaldessa tambe hi era, pero en aquest poble tot acaba igual "molt seroll i poques nous"
Ana Valencia No
ruth mexico No
Ana CordobaTorà No Este es un pais donde es mas facil matar un animal que defenderlo...Somos unos salvajes que no sabemos resolver los problemas que se presentan .O si sabemos como,a escopetazos.Denigrante la actuacion de las autoridades de este pueblo;que sepan que nunca olvidare lo que han hecho.Miserables!!!
patricia leon montenegro Toràsan felipe chile No se debe hacer justicia con el maltrato animal ya basta de torturas¡¡¡
laura huesca No
shere Torà No
Maria Jose Alicante No
josefina Torà No considero que te molta varra als tems que correm axo es une bergoja a lore de bota moltes promeses i hare se les pasa pel forro com diem als catalans diu que no ya dines pro elle a viure es mol injuts
dulce Tenerife No
ramiro lara Torà No me parece una verguenza......hay que sacra a ese hijo de puta del ayuntamiento
Trinidad Rodriguez Santa Cruz de Tenerife No
Blanca Vilanova i la Geltrú No
Georgina Badalona No Como una alcaldesa se preste para esto,no Lo puedo creer ella tendria que dar ejemplo que no se propague el MALTRATO ANIMAL,si es capas de eso ante el pùblico como no ara cuando no la vean si ella tiene algún animalito,fuera bueno que esta alcaldesa se le sacara en tv,para que la gente viera que clase de calaña es
zarco justicia alcalá de henares No
Diego Torà No
invisible Torà No no esta be que cobri aquest sou quan hi ha gent que passa gana, pero a ella li es igual això, el que em sorpren es que els seus regidors li tolerin. es que pot ser us dona calers per sota ma?
MARGA Torà No QUE PAGIN EL QUE DEUEN I PODER TENIR TOTS ELS DIES DE ESCOLA PAPER ALS WC PER EXEMPLE
simonet Torà No el sou no hem preucupa, el que més puja són les dietes en que no són menús de 8e , gastos de móbil i telefon fixe, si contessim sou, ss, dietes, quilometratge, móbil i tot el que es presenta en factures estariem parlant d'un gasto de més de 6000e però és clar ara no hi ha ningú que ho controli, per algo va marxar la secre, per cert si haguès guanyat lo magí també haguès marxat per l'inutil que també és
Rosa Pla Nadal Torà No
carles Torà No deu voler recuperar el sou de quan va ser alcalde l'oliva en comptes seu
pere Torà No
carles Torà No
selva Torà No
serra Torà No
joan Torà No potser en fa un gra massa, no?
maria Torà No
teneb Torà No
torà Torà No
Torà Torà Sí­ Per la responsabilitat i les hores que fa.
Torà Torà Sí­ Per dedicació plena
alba Torà Sí­ Si el poble de Tora està en la misèria, i l´ajuntament enfonsat, no es per aquet ajuntament nou. Segurament el van enfonsar els d´abans, i els d´abans d´aquells...i ara ningú recorda quan cobraven. I si algú vol cobrar 2.000 euros es ben lliure de presentar-se a alcalde les pròximes eleccions. Mentres no si presenti, a callar i a aguantar-se que es el que toca des de l´escalafo més gran al més petit. Aguantem de tot i de tothom i ara ens molesta profundament que l´alcaldesa guaí±i un sou , la veritat es que si guaí±es 1000 e. tambe us molestaria i tambe buscarieu el que fos per dir que no s´ho guanya. Es molt fàcil aquesta postura, massa. mirar sense fer res i criticar.
maria el món Sí­ em sembla molt fort que pengis una enquesta d'aquest tipus i la gent hagi d'apuntar el seu nom. Realment no t'interessa que la gent voti....Amb el que cobres, bandarra, es podria fer moltes coses, i amb un sou de 1022 euros ja en tindries prou, que dubto que fagis gran cosa, a part de figurar. El que hauries de fer és que no es pogués votar de la mateixa IP més d'un cop i llestos.
rita Brau Torà No En una època de crisi qui primer s'ha d'estrényer el cinturó, i rebaixar-se el sou, és el càrrec electe. Que ha de vetllar pel bon funcionament de tota la comunitat.
Jordi Vilaseca Cantacorps Torà No
nono Torà No Quina pena de poble, de gent que la votar i que ara se l'hauran de menjar a ella i a la seva camarilla durant 4 anys, mentres enfonsen el poble a la misèria.
sandra Torà No
sandra Torà No
raül Torà No Costa de creure en temps de crisi
eli Torà No Ens ha enganyat. I ara no convoca ni plens, en què treballa, doncs?
manolo Torà No
Enric Torà No
espelta Torà No Demostra que només li interessen els diners, no pas el poble
joan sant serni Sí­
freak & Do Torà Sí­ que bé que aquesta enquesta sigui anònima, je, je, i je! als del no NO ja els voldria veurer a TOTS per un forat
anònim Castellfollit de Riubregós No
selva Torà No quina bestiessa!!
lluis Alguero Torà Sí­ Molt encert en la gestio.
helena Torà No
Joan Torà No La majoria absoluta porta aquestes coses. La gent que la va votar es deu estirar els cabells. Quina enganyifa!
Montse Torà No Encara com no s'ha ficat un sou de 3.000 euros!!! La culpa és dels regidors que han recolzat la ficar un sou tant elevat a l'alcaldesa
Rosa Torà No í‰s el seu estil. Qui la coneix no es sorprèn de rés.
santi Torà No
salvador Torà No em fa vergonya dir que soc de torà
eva Torà No
fina Torà No em sembla que hauria de rectificar i modificarlo
agustí­ Torà No
ramon Torà No
Daniel Torà No A) Perqué avans de ser el´legide va dir davant d´altres persones que de sortir Alcaldessa, no voldrí­a cobrar sou. B) Davant dels pocs recursos económics que dispossa l´Ajuntament de Torá, fagin corre la veu (desde el Consistori) que ens pujarán tots els impostos. C) No me estranya que la majorí­a de persones pressomin de polí­tics (d´altres no tenen ni punyetera idea)es barallin i "governen" un poble tan collonut com Torá, per un sou-nómina que no es mereixen. Es una verdadera vergonya
pere Torà No Totalment d'acord amb que:la culpa no és només de la Mercé, sino també dels seus regidors que han aprovat aquest sou tant excessiu
Jordi Torà No Em consta que hi ha votants de CIU molt emprenyats amb la Mercé. Alguns ni la saluden pel carrer. Es lògic, els ha enganyat vilment.
Núria Torà No Aquest augument de sou no figuraba en el seu programa electoral. Ha enganyat al poble de Torà!
Montse Torà No la culpa no és només de la Mercé, sino també dels seus regidors que han aprovat aquest sou tant excessiu. Per Torà això és una vergonya molt gran.
Maria Torà No
xavi Torà No
ana Torà No
pere Torà No
selva Torà No ja ens ha tornat a fotre
joaquim Torà No
jesus Torà No
Vilalta Torà Sí­
jordi Torà No
pau Torà No
pau Torà No
sara Torà No demostra més interés pels calers que pel poble
Maria Torà No Quina vergonya. Em sento enganyada. Jo tampoc la tornaré a votar.
nactiu toranes Torà No es un souas? es puro egoisme ja esta be si ningu pot controla el sou ja ho pagarem els Toranesos i els Toranesos tenim molta crisis
pep Torà No
esther Torà No em penedeixo d'haver-la votat
sara Torà No
silvia Torà No
teresa Torà No incomprensible en els temps que corren
celesti Torà No
florenci Torà No
pep Torà No
saul Torà No Penos
astarot Guissona No Suposem que treballarà molt ja que la seva petjada fa dos mandats va estar marcada per generar polèmiques més que pels resultats positius per la vila.
anonim Torà Sí­
anonim Torà Sí­
Antoni Torà No Em sab greu per tota la gent que la va votar, els ha enganyat vilment. Suposso que tenim el que ens mereixem.
lluis Torà No Cal tenir molta cara
Veí­ Torà Sí­
mon, (Ra-mon) Torà Sí­ Després del "ball de numbros" publicat "a tort i a dret" em quedo amb la "viva veu" dels 1550 europs nets, un quart de quilo, que vaig anotar. Em sembla una quantitat molt envejable-discutible-raonable per la dedicació, responsabilitat i risc que pot exigir aquest lloc de treball de 4 anys sense veurer "el jefe", sempre que la feina quedi sobresortintment ben feta, pensant en que el qui les percep no s'hagi de corrompre i pugui actuar amb total llibertat i dignitat, que és el que més ens convé a tots. De totes formes cal algun supervisor indepenent.
pau Torà No penós !!!
sara Torà No
pele Torà No S'ha begut l'enteniment?
sala Torà No
pilar Torà No
gilet Torà No
ramon Torà No cal tenir morro per fer això


Ho vols compartir?