Societat dissabte, 26 de Març de 2011 Autor: editor

Foment subvenciona la rehabilitació de la Torre del Moro d'Ivorra


<< Tornar     

Forma part de les ajudes de l'1% Cultural que atorga Ministeri de Foment

El poble d'Ivorra
El poble d'Ivorra Foto: Ramon Sunyer

El Ministeri de Foment va anunciar aquest dimecres nous monuments que es beneficiaran de les ajudes de l'1% Cultural, que es donen com a compensació per millorar el patrimoni en municipis afectats per obres públiques de gran envergadura.

A Lleida, hi ha dos béns patrimonials que es beneficiaran d'aquestes subvencions. Ivorra, que rebrà 398.000 euros per la consolidació estructural i rehabilitació de la Torre del Moro, torre de l'Antic Castell de la població segarrenca.

L'altra és Vallbona de les Monges per la coberta de l'Església de Santa Maria. En aquest cas, la subvenció arriba als 360.000 euros, també el 75% del cost total de la reforma. El 25% restant, els aportarà la Generalitat.

El Ministeri de Foment subvencionarà també els projectes de les Casamates est i oest de Sant Andreu de Roses que rebran fins a 254.000 euros per a convertir-se en un laboratori i un magatzem arqueològic. L'antic Convent de Santa Anna, d'Alcover, en la seva segona fase de reformes i l'edifici de 'La Castlania' a Cambrils.Etiquetes: subvencions ministeri foment torre del moro ivorra segarra

Ho vols compartir?