Societat dimecres, 27 de Juliol de 2011 Autor: editor

Accident mortal a Massoteres


<< Tornar     

Una topada entre un tot terreny i un turisme a la C-451 aquest matí­ a Massoteres (Segarra) ha causat una ví­ctima mortal

Ambulància del SEM
Ambulància del SEM

La ví­ctima mortal de la col·lisió entre els dos vehicles és Josep Vilaseca Solé, un home de 67 anys i veí­ de Solsona, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, els dos vehicles han topat quan faltaven pocs minuts per un quart de deu del matí­ al quilòmetre 24 de la C-451 a Massoteres (Segarra), punt que també correspon al quilòmetre 9 de la LV-3113. La calçada s'ha tallat en els dos sentits de la marxa i s'hi han desplaçat 5 dotacions dels Mossos d'Esquadra, 3 de Bombers i 1 ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que sembla el veí­ de Solsona, un aficionat al golf, es dirigia a les instal·lacions esportives de la CAG situades a Massoteres. Com que la maniobra d'accés a les instal·lacions només és possible des de la direcció cap a Solsona, el conductor va intentar fer una maniobra per accedir a un camí­ rural i poder canviar el sentit de la marxa per poder agafar l'accés al camp de golf, situat a uns dos-cents metres del lloc del sinistre.

L'únic ocupant del turisme, un BMW, estava avançant en plena recta quan es va trobar frontalment amb el Suzuki de Solsona mentre travessava la carretera per efectuar la maniobra de canvi de sentit. El turisme va impactar frontalment pel costat del conductor del tot terreny i li va causar la mort de forma instantània. Després del xoc, el tot terreny va fer diverses voltes de campana i va saltar un terraplè fins a quedar a uns quinze metres de la carretera, en un camp de cultiu.

L'ocupant del turisme presentava diverses contusions, si bé va poder sortir pel seu propi peu del vehicle i demanar ajuda. A partir del migdia, la circulació ha quedat restablerta.

Josep Vilaseca, tot i que fill d'Oliana, havia viscut la major part de la seva vida a Solsona, on era molt conegut. Durant molts anys, s'havia dedicat al món de l'hostaleria al capdavant del restaurant El Pi, del Pi de Sant Just, i com a director de l'hotel Gran Sol, a Solsona. També era membre del Rotary Club del Solsonès, entitat de la qual havia estat president fins a la tardor de l'any passat. Actualment estava jubilat.

Els dos vehicles van sortir de la via com a conseqüència de la col·lisió - Massoteres
Els dos vehicles van sortir de la via com a conseqüència de la col·lisió
Foto: Xavi Santesmasses


Font: ACN Etiquetes: sinistres trànsit massoteres segarra

Ho vols compartir?