Societat dijous, 20 de Octubre de 2011 Autor: editor

El Consell Comarcal de la Segarra puja les taxes de l'any vinent un 3%


<< Tornar     

El Consell d'Alcaldes va votar favorablement l'increment del 3% corresponent a l'IPC interanual a Catalunya en les taxes i els preus públics dels serveis que el Consell Comarcal presta als ajuntaments.

Sessió del Consell d'Alcaldes de la Segarra
Sessió del Consell d'Alcaldes de la Segarra

Ahir al vespre va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal de la Segarra  la sessió ordinària del Consell d'Alcaldes. Durant aquesta reunió, els alcaldes dels diferents municipis de la demarcació van votar favorablement l'increment del 3% corresponent a l'IPC interanual a Catalunya el mes d'agost de 2011.

El major augment el presenten les tarifes de recollida de residus. El Consell ha informat als alcaldes que per a l'any 2012 la Generalitat incrementa de 10 a 12 euros/tona el cànon pel rebuig entrat a l'abocador. La repercussió d'aquest increment s'anirà aplicant progressivament en els següents anys, en funció del rebuig que genera cada categoria.
 
En el transcurs de la sessió també s'han presentat nous serveis que es prestaran per als ajuntaments l'any 2012 com el servei de la revisió cadastral i la realització dels plans d'autoprotecció oferts des de l'àrea tècnica i territorial del Consell.
 
El Consell d'Alcaldes ha revisat també informes d'assumptes d'interès comarcal, com l'estat final de les obres de la Deixalleria comarcal de Guissona, les obres del desdoblament per al subministrament d'aigua des de l'estació d'elevació de les Oluges fins als pous de Sant Ramon o la 9a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra.Etiquetes: taxes consell alcaldes consell comarcal segarra

Ho vols compartir?