Societat dimarts, 10 de Gener de 2012 Autor: editor

Ràdio Altiplà deixa d'emetre per la FM en senyal de protesta


<< Tornar     

El motiu és que la Mancomunitat Intermunicipal Voluntària Segarrenca encara no ha fet efectiva la subvenció del 2011

Francesc Duocastella, alcalde de Prats de Rei als estudis de Ràdio Altiplà
Francesc Duocastella, alcalde de Prats de Rei als estudis de Ràdio Altiplà Foto: Ràdio Altiplà

Des del passat 2 de gener Ràdio Altiplà, emissora situada a Calonge de Segarra, només emet la seva programació pròpia a través d'internet (www.comemissores.com/radioaltipla i www.radioaltipla.blogspot.com), una mesura que han escollit els responsables de la ràdio arran del no-finançament per part de la Mancomunitat Intermunicipal Voluntària Segarrenca que encara no ha pagat els 6.000‚¬ de subvenció del 2011. Com a protesta, el 107.2 de l'FM roman permanentment connectat a COM Ràdio i suprimeix d'antena els programes informatius i els dels col·laboradors

Ramon Fitó, un dels responsables de Gestora Serveis de Comunicació, l'entitat sense ànims de lucre que gestiona els continguts de l'emissora pública, ha detallat que 'aquesta mesura s'ha pres davant la manca de compromí­s de la Mancomunitat'. La subvenció serveix per al manteniment i la compra d'utillatge per a l'emissora, les despeses de telèfon i a les derivades de la gestió comptable.

Aquest dilluns la Mancomunitat, presidida per l'alcaldessa de Calaf, Maria Antònia Trullàs, s'ha compromès a pagar la meitat de la subvenció a través d'una pòlissa de crèdit, davant la impossibilitat de fer-la efectiva amb normalitat per culpa dels problemes de tresoreria de l'ens arran dels deutes que li deu la Generalitat.

En atenció a l'audiència, la Gestora ha decidit emetre pel 107.2 de l'FM únicament el magazin del dissabte i diumenge mentre que la resta de la programació d'aquest canal serà la que emet COM Ràdio, suprimint d'antena els programes informatius i els dels col·laboradors. La programació de Ràdio Altiplà inclou 60 hores setmanals de desconnexió de COM Ràdio, moment que s'aprofita per emetre la programació pròpia de l'emissora.

Logotip de Ràdio Altiplà -
Logotip de Ràdio Altiplà
Foto: Ràdio Altiplà


Font: anoiadiari.cat Etiquetes: ràdio altipla protesta calonge segarra

Ho vols compartir?