Societat dilluns 2 abril 2012 Autor: editor

Jaume Terribas i Albert Turull formaran part del secretariat nacional de l'ANC


<< Tornar     

l’Ajuntament de Sanaüja també s'adhereix a l’Associació de Municipis per a la Independència

Jaume Terribas
Jaume Terribas

El passat dissabte 31 de març, organitzat per la Segarra per la Independència, van tenir lloc a Cervera les votacions corresponents a la jornada electoral convocada des de l'Assemblea Nacional de Catalunya. La consulta tenia com a finalitat designar els membres del secretariat nacional de l'entitat i de les juntes de les assemblees territorials. La mesa electoral fou presidida per Esperança Ramírez i es va instal·lar al Centre Obrer del passeig de l’Estació.

Amb un 55% de participació, la coordinadora territorial la Segarra per la independència va donar el seu vot massiu al cerverí Albert Turull per a formar part de la representació territorial de la Regió de Ponent (que reuneix les comarques de Segrià, Urgell, Segarra, Les Garrigues, Pla d'Urgell, Noguera, Llitera i Baix Cinca) i a Jaume Terribas, veí de Malgrat de Segarra, per a la representació nacional.

Amb els resultats oficials publicats, ambdós s’integraran dins l’òrgan de govern de l’Assemblea Nacional de Catalunya, format per un total de setanta-cinc membres, que tindrà l’encàrrec de desenvolupar el full de ruta previst fins l’any 2014.

A més, la candidatura a la Junta del secretariat comarcal de Segarra per la Independència va ser ratificada unànimement i serà formada per Jaume Moya, coordinador, Gabriel Farrando, tresorer, Narcís Turull, secretari, i M. Rosa Mas, Ricard Coma i Jaume Vilà com a vocals.

Per altra banda, l’Ajuntament de Sanaüja va aprovar la seva adhesió a l’Associació de Municipis per a la Independència, formada ja per uns 400 municipis. La comarca de la Segarra, amb tretze dels vint-i-un consistoris adherits (a banda del Consell Comarcal) é capdavantera dins les terres de Lleida i una de les més compromeses de tot Catalunya amb el projecte sobiranista.

Albert Turull -
Albert Turull


Font: Segarra per la Independència Etiquetes: anc segarra per la independència

Lectures: 666 Darrera: 21.06.2022

Ho vols compartir?


dissabte 2 juliol 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator