Societat dimarts, 3 de Abril de 2012 Autor: editor

Ipcena: La 'neteja' de gossos abandonats a trets d’escopeta a Torà


<< Tornar     

Carta tramesa a la premsa de Lleida per Albert Sater Vicepresident d’Ipcena i Responsable animalista de l’Entitat

La “neteja” de gossos abandonats a trets d’escopeta a Torà

A l’atenció de l’Alcaldessa de Torà Mercè Valls i Tinent d’Alcalde Josep M. Alsina,

Desprès del gravíssim fet d’ordenar i permetre la mort d’un animal per part de l’Alcaldessa i complir dita “sentència” el Tinent Alcalde darrera d’una escopeta i segons els testimonis rematar-lo a cops de pal. Teniu que reconèixer la quantitat de Lleis de Protecció Animal i Seguretat Ciutadana que us heu menjat a cops de trets.

Cada ajuntament a de seguir un protocol d’actuació establert per Llei en situacions com la dels gossos abandonats i tan sols en casos molt greus i excepcionals s’ha d’utilitzar armes de foc autoritzades prèviament pel departament de Medi Ambient corresponent i utilitzades per personal correctament acreditat per aquesta funció.

Si per cada gos abandonat que “molesti” a la població, ho teniu que resoldre a trets, us delata la nul·la sensibilització als animals, el poc respecte amb la seguretat del veïns i la burla a les Lleis que els polítics teniu que conèixer i complir per donar exemple. Per tot això el vostre Ajuntament té la competència per vetllar de que es compleixi i no fer les vostres pròpies lleis i decisions sanguinàries.

Una falta tant greu com aquesta es tradueix amb una clara dimissió o cessament per part dels membres implicats en aquesta matança. Si us queda una mica de sentiment, dignitat i respecte, vosaltres direu…, al menys la vostra víctima es mereix un respecte per la vostra part ara que ja no es una“molèstia”.Font: Ipcena   + info (enllaç extern)

Etiquetes: gossos maltractament animal regidor ipcena

Ho vols compartir?