Societat dilluns 14 maig 2012 Autor: editor

Perilla la continuitat de Ràdio Altiplà


<< Tornar     

La Gestora de Serveis de Comunicació deixarà la direcció de l'emisora el proper 30 de juny

Logotip de Ràdio Altiplà
Logotip de Ràdio Altiplà Foto: Ràdio Altiplà

La Gestora de Serveis de Comunicació, l'empresa que durant 13 anys ha gestionat l'emissora local Ràdio Altiplà, ha comunicat a l'Ajuntament de Calonge de Segarra que plegarà el pròxim 30 de juny. L'empresa diu que ha pres aquesta decisió per motius econòmics, ja que no ha rebut la subvenció anual de 6.000 euros acordada amb la Mancomunitat Intermunicipal Voluntària Segarrenca, l'ens que agrupa set municipis de l'Alta Anoia.


Per la seva part, l'alcalde de Calonge, Xavier Nadal, diu que 'no hem trencat cap col·laboració amb la gestora' i que tractaran el tema amb la Mancomunitat per trobar una solució per a la direcció de Ràdio Altiplà, 'ja que dóna servei a molts pobles de l'Alta Segarra i volem continuar gaudint d'un mitjà radiofònic'.


La Gestora s'encarrega de diversos serveis de la ràdio, com la producció de programes, el pagament als proveïdors i l'oferta de publicitat gratuïta a les activitats de la mancomunitat. Actualment prepara un programa especial el pròxim 30 de juny amb tots els col·laboradors.

El passat mes de gener Ràdio Altiplà ja realitzà un acte en senyal de protesta per aquest tema. Durant uns dies deixà d'emetre per la FM i només emetia la seva programació pròpia a través d'internet (www.comemissores.com/radioaltipla i www.radioaltipla.blogspot.com), una mesura de pressió a la Mancomunitat Intermunicipal Voluntària Segarrenca que encara no els havia pagat la subvenció del 2011.Etiquetes: ràdio altipla calonge segarra

Lectures: 291 Darrera: 22.06.2022

Ho vols compartir?


dimecres 29 juny 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator