Societat dissabte, 16 de Juny de 2012 Autor: editor

El Fòrum l’Espitllera es presenta a Sant Guim de Freixenet


<< Tornar     

L'acte celebrat ahir va comptar amb la presència de més de 60 persones

Presentació del fòrum l'Espitllera
Presentació del fòrum l'Espitllera Foto: Jaume Moya

Ahir divendres va tenir lloc al Centre Cívic de Sant Guim de Freixenet l’acte de presentació de l'associació cultural Fòrum l’Espitllera. L'acte, que va aplegar a més de 60 persones, va ser conduït pel periodista Lluís Urpí, soci de l’entitat, i va comptar amb la intervenció de Joan Miquel Camacho i Xavi Terribas, membres de la Junta.

Es va fer una repassada de les activitats desenvolupades durant els quatre anys d’història de l’associació i dels documents emesos sobre patrimoni, energia i paisatge i es va debatre sobre les mancances de la Segarra en transport, sanitat, gestió de l’aigua i preservació del medi i sobre les opcions de futur de la comarca.

El Fòrum L’Espitllera és un col•lectiu de persones amb especial vinculació i estima per la Segarra unides per 'la determinació de debatre, opinar i actuar al voltant de tot allò que tingui incidència dins la nostra comarca i amb la voluntat de desenvolupar accions des de la independència de criteri, des del respecte a totes les opinions i des de la intenció de congregar esforços en favor de la comarca'.

Presentació del fòrum l'Espitllera - Sant Guim de Freixenet
Presentació del fòrum l'Espitllera
Foto: Jaume Moya


Etiquetes: associacions fòrum espitllera segarra

Ho vols compartir?