Societat dilluns 23 juliol 2012 Autor: Pacma

Pacma presenta a CiU més de 17000 signatures sol·licitant mesures disciplinàries per als implicats en l'assassinat del gos a Torà


<< Tornar     

La petició del Partit Animalista pretén també que els polítics deixin de considerar als animals com a objectes

Pacma denuncia també l'abandonament animal
Pacma denuncia també l'abandonament animal Autor: pacma

Aquest matí, el Partit Animalista (PACMA), de la mà d'un militant de CDC (Convergència Democràtica de Catalunya), ha lliurat a la seu de CDC de Barcelona 17.562 signatures sol·licitant mesures disciplinàries pels dos afiliats de CDC implicats en el delicte penal de Torà, on un gos va ser assassinat pel tinent d’alcalde d’aquest municipi, Sr Josep Maria Alsina, amb el vist-i-plau de l´alcaldessa, Sra Mercè Valls.

Aquesta petició de respecte pels animals no humans als directius de CDC, va més enllà del cas Torà i és una petició de coherència política. El Partit Animalista (PACMA) pretén que els polítics deixin de considerar als animals com a objectes i advoca entre altres peticions pel sacrifici "0" real en les empreses concessionàries de recollida d'animals domèstics de Catalunya i per una regulació restrictiva dels actes en els que siguin usats animals.

Properament el Parlament de Catalunya i CiU (Convergència i Unió), com a partit majoritari, s'han de pronunciar sobre la regulació de les festes taurines a Catalunya. PACMA ha presentat una al·legació a la totalitat d'aquesta regulació, per entendre que l'ús d'animals per a esdeveniments festius és innecessari i posa en evidència els sentiments de la majoria dels catalans.

El Partit Animalista entén que els afiliats de Convergència (CDC) han de respectar tant els animals no humans, com els sentiments del poble de Catalunya, i que per tant han de ser responsables de les seves accions, més enllà de les sentències judicials a què puguin ser sotmesos. Els seus propis militants així ho entenen i demanen la coherencia política de CDC.

El Partit Animalista agraeix la col·laboració a tots els signants i en especial a la pàgina de facebook Sacrificio Cero en todas las comunidades de España.

Cartell electoral -
Cartell electoral
Autor: pacma


Etiquetes: maltractament animal denúncies pacma ciu

Lectures: 591 Darrera: 26.09.2021

Ho vols compartir?


dimarts 19 octubre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
El Nadal
El Nadal
72 Fotos

Traductor / Translator