Societat dilluns 3 desembre 2012 Autor: editor

Manifest de DINCAT: Això sí que no, si ens retalleu desapareixem


<< Tornar     

Amb motiu del dia mundial de la discapacitat, que se celebra avui

Manifest de DINCAT: Això sí que no, si ens retalleu desapareixem
Manifest de DINCAT: Això sí que no, si ens retalleu desapareixem Foto: Dincat

Les entitats de Lleida que treballen amb i per les persones amb discapacitat i amb persones amb trastorn mental, amb motiu del dia mundial de la discapacitat, el 3 de desembre de 2012, denuncien que la retallada del finançament públic que estan patint posa en perill l’exercici efectiu dels drets socials de les persones amb discapacitat i empitjora la seva qualitat de vida, significant un greu retrocés de l’estat del benestar.

Alerten del major risc d’exclusió social de les persones amb discapacitat en temps de crisi econòmica, i demanen a les Administracions públiques, i els demés agents implicats, que prioritzin les polítiques socials i les dotin del finançament suficient, per evitar engrandir la fractura social.

Diuen NO al desmantellament del sistema de serveis i suports per les persones amb discapacitat que estem construint des de fa més de trenta anys.

Reclamen també que s’aturin les retallades i que garantim, per les persones amb qualsevol tipus de discapacitat o trastorn mental, l’accés a l’educació, inclusiva i de qualitat; l’accés al treball, segons el model català d’inserció laboral; i l’accés a l’habitatge i a una vida autònoma.

En concret, comparteixen les peticions del Manifest de DINCAT, donen suport a la concentració organitzada a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, el 3 de desembre de 2012, a les 18.30 h, sota el lema 'AIXÒ SÍ QUE NO, SI ENS RETALLEU DESAPAREIXEM'.Etiquetes: discapacitats retallades

Lectures: 150 Darrera: 22.06.2022

Ho vols compartir?


diumenge 3 juliol 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator