Societat dimecres, 12 de Desembre de 2012 Autor: Ajuntament de Guissona

La BTT Hivernal de Guissona aplega 180 participants


<< Tornar     

La popular cursa arriba a la seva 11ena. edició

11a. BTT Hivernal de Guissona va comptar amb 180 participants
11a. BTT Hivernal de Guissona va comptar amb 180 participants Foto: Ajuntament de Guissona

El passat dissabte 8 de desembre es va celebrar a Guissona la XI edició de la Hivernal organitzada per BTT La Segarra i l' ACLE Guissona. La Hivernal és una sortida de BTT, ja instaurada a la Segarra, que té lloc pels camins del voltant de Guissona.

Enguany la cursa va comptar amb 180 participants que podien escollir entre dos recorreguts; per una banda, el recorregut curt de 32 Km i, per l’altra, el llarg de 47 Km.
La sortida va tenir lloc davant del pavelló a les 9 del matí amb un sol esplèndid que va ajudar aguantar una matinal amb gel a primera hora com a principal protagonista.

Un any més, segons els participant el recorregut havia estat molt entretingut entre camins , corriols i trialeres de la comarca.
La cursa va comptar amb els tradicional avituallaments en tot el recorregut però apart a l'arribada hi havia botifarra i caldo calent per escalfar als ciclistes.

Des de l’organització valoren la cursa amb un èxit de participació i agraeixen a tots aquells que van poden col·laborar com els Bombers de Guissona, ADF de Guissona 299 de la federació Catalunya viva i Creu Roja, a més dels monitors de l'ACLE Guissona.

11a. BTT Hivernal de Guissona té una ruta curta i una de llarga - Guissona
11a. BTT Hivernal de Guissona té una ruta curta i una de llarga
Foto: Ajuntament de Guissona


Etiquetes: esports btt hivernal guissona
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?