Societat dimarts, 18 de Desembre de 2012 Autor: Redacció

Guissona recapta deu mil euros per la Marató


<< Tornar     

Enguany s'ha establert un nou rècord de recaptació al municipi.

Actes per la Marató de TV3
Actes per la Marató de TV3 Foto: Ajuntament de Guissona

Un any més Guissona s'ha bolcat amb la Marató de TV3 i enguany amb un èxit extraordinari. Després de l’obertura de la Marató amb la sortida de BTT de l’Associació Consell Local d’Esports, l’actuació dels Margeners, capgrossos, gegants, gralles i tabals i la xocolata calenta oferta per La Manduca, en directe per TV3 i de l’espectacular actuació dels Un, dos, tres, kuà en l’actualització del marcador de TV3 a les 11 del matí, es va donar el tret de sortida a la 7ena festa d’entitats coordinada pel Pla Educatiu d’Entorn.

La festa va comptar amb la participació de gairebé totes les entitats i associacions de Guissona, més de 30, van lluir durant tot el dia amb tallers i activitats en tots els espais, inflables, actuacions per part dels nens i nenes, cursa solidària, concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música, demostració de sevillanes ... un munt d’activitats que van omplir durant tot el dia el pavelló municipal, un pavelló pel quan hi van passar més de 700 persones.

La cloenda de la festa va córrer a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve, que enguany, sota el títol “Solidaritat en dansa”, va omplir el pavelló petit, un pavelló que es va emocionar en la primera actuació, en la que es va portar a l’escenari el cas de l’Anna, veïna de Guissona, i de com ella havia viscut el seu càncer, i que no va deixar de vibrar al llarg de tota l’hora d’actuacions.

Destacar que aquest any s’ha elaborat un calendari solidari, pagat integrament per CLECE, l’empresa municipal de neteja. El calendari es ven per 4€ i la recaptació també es farà arribar a La Marató. En el calendari hi ha imatges de totes les entitats de Guissona i el podeu trobar a la venda a la llibreria Issauna de Guissona.
Les activitats per a la Marató a Guissona, per primera vegada, va començar el dissabte amb el campionat de futbol 3x3 organitzat per l’Escola de Futbol, el pessebre vivent i el teatre a càrrec dels 4 Gats.

Des de l’Ajuntament, s’agraeix a totes les entitats que han aportat el seu gra de sorra perquè aquesta jornada hagi estat possible i a tots els guissonencs i guissonenques que un any més han mostrat la seva solidaritat.

Actes per la Marató de TV3 - Guissona
Actes per la Marató de TV3
Foto: Ajuntament de Guissona
Actes per la Marató de TV3 - Guissona
Actes per la Marató de TV3
Foto: Ajuntament de Guissona
Actes per la Marató de TV3 - Guissona
Actes per la Marató de TV3
Foto: Ajuntament de Guissona


Etiquetes: solidaritat marató tv3 guissona
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?