Societat dissabte, 2 de Febrer de 2013 Autor: Jaume Moya

Montmaneu acull la tercera trobada de la Xarxa Sikarra


<< Tornar     

Els castell de Santa Coloma de Queralt acollirà el 27 d'abril el primer simpòsium sobre la Segarra Històrica

un instant de la tercera trobada de la Xarxa Sikarra
un instant de la tercera trobada de la Xarxa Sikarra Foto: Jaume Moya

Dissabte 2 de febrer, el local social de Montmaneu (a l’Alta Segarra, Anoia) va acollir la tercera trobada d’entitats de la Xarxa Sikarra, associacions i col•lectius provinents dels territoris de la Segarra històrica.
Amb la benvinguda del sr. Enric Admetller, alcalde del municipi, representants d’una dotzena d’entitats varen començar els treballs del primer simposi de la Segarra Històrica, que tindrà lloc el 27 d’abril al castells dels comtes de Santa Coloma de Queralt.

L’esdeveniment tindrà com a eix central el Manifest pel retrobament de l’autèntica Segarra, al qual s’han adherit, on es reivindica que la Segarra sigui reconeguda arreu del país com una entitat geogràfica, històrica i tradicional. Durant la jornada, es faran ponències, taules rodones i mostres d’entitats centrades en els trets històrics, geogràfics, paisatgístics i socials que vinculen els diferents territoris que s’engloben dins la comarca natural segarrenca.

A banda de l’organització del simposi, les entitats van posar en comú els diferents projectes participatius que desenvolupen, treballant en línies de col•laboració, van ratificar el document que contempla el paisatge com a element de futur i varen recollir candidatures per la segona edició del Premi Sikarra (que convoquen conjuntament el Fòrum l’Espitllera i la Fundació Jordi Cases i Llebot).

local social de Montmaneu - Montmaneu
local social de Montmaneu
Foto: Jaume Moya
Vols veure més fotos?


Font: Fòrum l'Espitllera   + info (enllaç extern)

Etiquetes: Xarxa Sikarra Montmaneu Fòrum l'Espitllera
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?