Societat dilluns, 11 de Febrer de 2013 Autor: editor

Torà ja disposa de sala de vetlla


<< Tornar     

La Diputació es compromet també a col•laborar amb el projecte de rehabilitació de l’entorn de la Torre de Vallferosa

Acte d'inauguració de la sala de vetlla de Torà
Acte d'inauguració de la sala de vetlla de Torà Foto: Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest diumenge la inauguració de la sala de vetlla de Torà (Segarra). Durant el seu parlament, Reñé s’ha referit a la importància d'aquests ajuts perquè permeten als ajuntaments executar uns equipaments que són importants per tenir una mort digna al poble. 'L'equipament de Torà és un equipament senzill, adaptat a les necessitats de la població, tal com ha de ser. Ens sentim orgullosos de poder col•laborar amb els ajuntaments a l’hora d’oferir-los la possibilitat de tenir aquests equipaments'.
 
Reñé també ha defensat un cop més la obligació de les institucions de bastir els municipis petits com Torà d’equipaments i serveis necessaris per al benestar dels seus ciutadans. En aquest sentit, el president de la Diputació ha atès les demandes del municipi i s’ha compromès a seguir col•laborant en el projecte de millora de l’entorn de la Torre de Vallferosa, tal com ve fent la institució.
 
La visita a Torà s’ha iniciat a l’ajuntament, on el president de la Diputació ha signat el Llibre d’Honor. Durant la seva estada, ha estat acompanyat per l’alcaldessa del municipi, Mercè Valls; pel president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles; la vicepresidenta segona de la corporació, Rosa M. Perelló; la diputada Josefina Bernades, i el cap de Relacions amb el Món Local, Joan Eroles.

La Diputació ha subvencionat l'obra amb 43.186,31 euros dins la línia d’ajuts per a tanatoris i sales de vetlla. Durant el 2012 la corporació ha concedit ajuts per un import total de 694.030,27 euros per a la construcció de 5 noves sales de vetlla, entre les que es troba la de Torà; 2 tanatoris nous i la millora de les instal•lacions de 7 equipaments. Per aquest 2013, manté una dotació de 700.000 euros per als mateixos conceptes.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyat de l'alcaldessa de Torà - Torà
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyat de l'alcaldessa de Torà
Foto: Diputació de Lleida


Etiquetes: equipaments sala de vetlla diputació lleida

Ho vols compartir?