Societat dimecres, 20 de Febrer de 2013 Autor: serra

Taller de cuina 'La Tòfona Negra: del Bosc a la Cuina”


<< Tornar     

En el marc de la novena edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès i del Gremi d’Hostaleria del Solsonès, organitza el taller de cuina "La Tòfona Negre: del Bosc a la Cuina”.

El taller se celebrarà el proper 8 de març al Consell Comarcal del Solsonès i serà impartit per Albert Marimón del restaurant La Cava de Tàrrega. Marimón és un dels cinc nominats al Premi Cuiner de l’any 2013 promogut per Fòrum Gastronòmic. Marimón és un jove cuiner que representa la nova cuina catalana i que destaca per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor.

Els interessats en participar en el taller de cuina, han de confirmar l’assistència al Consell Comarcal del Solsonès per telèfon 973 48 20 03, o bé, per correu electrònic al correu: coordinacio@firadesolsona.com . Les places són limitades.Etiquetes: gastronomia tòfona

Ho vols compartir?