Societat dimecres 20 febrer 2013 Autor: serra

Taller de cuina 'La Tòfona Negra: del Bosc a la Cuina”


<< Tornar     

En el marc de la novena edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès i del Gremi d’Hostaleria del Solsonès, organitza el taller de cuina "La Tòfona Negre: del Bosc a la Cuina”.

El taller se celebrarà el proper 8 de març al Consell Comarcal del Solsonès i serà impartit per Albert Marimón del restaurant La Cava de Tàrrega. Marimón és un dels cinc nominats al Premi Cuiner de l’any 2013 promogut per Fòrum Gastronòmic. Marimón és un jove cuiner que representa la nova cuina catalana i que destaca per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor.

Els interessats en participar en el taller de cuina, han de confirmar l’assistència al Consell Comarcal del Solsonès per telèfon 973 48 20 03, o bé, per correu electrònic al correu: coordinacio@firadesolsona.com . Les places són limitades.Etiquetes: gastronomia tòfona

Lectures: 55 Darrera: 03.01.2021

Ho vols compartir?


divendres 15 octubre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
El Nadal
El Nadal
72 Fotos

Traductor / Translator