Societat dilluns 11 març 2013 Autor: Redacció

Dos detinguts per robar dues tones d'acer en una empresa de Cervera


<< Tornar     

Un dels implicats en el robatori és un treballador de la mateixa fàbrica

Dos detinguts per robar dues tones d'acer en una empresa de Cervera
Dos detinguts per robar dues tones d'acer en una empresa de Cervera Autor: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut Abdelali D., de 22 anys, veí d'Anglesola, i Alejandro G. M., de 22 anys i veí de Tàrrega, com a presumptes autors del robatori de dues tones d'acer a una empresa del polígon de Cervera. Es dóna el cas que un dels dos detinguts, Alejandro G. M., és treballador de la mateixa empresa. La detenció es va fer dimecres en un control de seguretat ciutadana dins del Pla Operatiu Específic del Món Rural, que s'havia muntat a l'exterior d'una deixalleria d'Anglesola.

Els agents van localitzar una furgoneta que acabava de descarregar una bobina de fil d'acer, de prop de dues tones de pes, de procedència sospitosa. Davant les incoherències del conductor de la furgoneta i les sospites que es podia tractar de material sostret, es va immobilitzar la càrrega i es va obrir una investigació per tal d'esbrinar la seva procedència. Hores després, es va esbrinar que la bobina havia estat robada.

Tot apunta que la nit del 5 de març, Alejandro G. M., aprofitant la seva condició de treballador, va sostraure la bobina i la va carregar a la furgoneta de Abdelali D.. Aquest últim era l'encarregat de vendre-la a la deixalleria. Els detinguts, que tenen antecedents, van passar divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.Etiquetes: robatoris acer cervera

Lectures: 94 Darrera: 17.05.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dijous 23 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
El Nadal
El Nadal
72 Fotos

Traductor / Translator