Societat diumenge, 18 de Agost de 2013 Autor: somsegarra

Fereixen un home en un assalt a Gàver


<< Tornar     

Aquest és el segon assalt que pateix la casa en aquest any

Masia a Gàver
Masia a Gàver Foto: Angelina LLop

Un home ha resultat ferit per un tret al pit que li van disparar quan intentaven assaltar una masia de la seva propietat. Els fets van passar dissabte al vespre a Gàver, al terme municipal d'Estaràs, quan, segons publica el diari "Segre" en la seva edició impressa, tres individus van entrar a punta d'escopeta a la casa, i van colpejar i emmordassar les tres persones que hi havien en aquell moment, dos homes i una dona d'edat avançada.

Posteriorment, va arribar el propietari de la casa, fill i de la dona, i, en ser sorpresos, un dels assaltants li va disparar un tret al pit. Després, els lladres van fugir.

La víctima, un agricultor de 43 anys, va ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on continua fora de perill. Els altres dos homes i la dona van ser atesos a l'Hospital d'Igualada.

Aquest és el segon assalt que pateix aquesta casa, una edificació medieval coneguda com la Torre de Gàver, que es troba a 300 metres de la població d'Estaràs en una carretera poc transitada. El primer va ser el passat mes de febrer, quan un lladre va colpejar el cap del propietari.

El poble d'Estaràs i d'altres municipis veïns de la Segarra han patit diversos robatoris aquest any, i la vigilància policial ja s'hi havia hagut d'incrementar.Etiquetes: assalt masia robatoris segarra
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?