Societat dijous, 19 de Setembre de 2013 Autor: editor

El programa 'Divendres' de TV3, a Torà


<< Tornar     

El popular magazin ens visitarà els propers dies 23, 24 i 25 de setembre per fer-hi les tardes en directe

Programa Divendres de TV3
Programa Divendres de TV3

El programa Divendres de TV3 serà a Torà els propers dies 23, 24 i 25 de setembre per fer-hi les tardes en directe des de la plaça del Vall, a partir de les 5 de la tarda. El dilluns hi haurà el Màrius Serra amb la seva secció "Paraules en ruta" per repassar la forma de parlar i dites més populars de la zona.

Divendres és un programa diari de les tardes de TV3, un espai de 90 minuts que juga amb els elements propis d'un magazín però actualitzats i passats per la bona química dels seus presentadors, Xavi Coral i Espartac Peran

En el popular magazín, que ja va per la quarta temporada, es parla de les coses que passen, tant de les portades dels diaris, com de la vida quotidiana o dels pobles de Catalunya. Hi ha entrevistes personals i corals i també la visita setmanal a una localitat de Catalunya, que és presentada per ll'Espartac Peran. Aquest explica el poble a través de temes d'interès general, nutrició, història, llengua, visites en directe, recomanacions i propostes de rutes. En Màrius Serra l'acompanya cada setmana per parlar de les peculiaritats del vocabulari i les frases fetes més populars a cada regió.

Enllaços als vídeos del programa
Dilluns 23: Paraules en ruta, l'hostal Jaumet
Dimarts 24: Aliments de tardor, La Vall del Llobregós

Paraules en ruta, amb Màrius Serra  -
Paraules en ruta, amb Màrius Serra 


Etiquetes: programes tv divendres tv3 torà

Ho vols compartir?