Societat dimecres 22 gener 2014 Autor: somsegarra

El germà de l'alcalde de Pujalt l'acusa d'agredir-lo


<< Tornar     

La víctima imputa al batlle un intent d'homicidi arran de la discussió per la propietat d’un pati

Vista aèria de Pujalt
Vista aèria de Pujalt Foto: Pere el baron colorao

Ahir, dilluns, va comencar a l'Audiència de Barcelona el judici entre els germans de Solà de Pujalt. El germà, Jaume de Solà, demana a l'alcalde, Antoni de Solà (CiU), la pena de dotze anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi, en concloure que el polític va intentar matar-lo en agredir-lo amb el nivell, que li va provocar un traumatisme cranial. Per la seva banda,el fiscal reclama per a l'alcalde la pena de sis anys de presó per un delicte de lesions i un altre d'amenaces i per al germà dos anys de presó per l'agressió a la dona de l’Antoni.

Els fets van tenir lloc el 30 de desembre del 2006 en un pati situat entre la masia de l'alcalde i la casa del seu germà, que estan situades de costat, a Pujalt. Tots dos van començar a discutir quan Jaume de Solà va començar a instal·lar unes tanques al pati per delimitar el tros de terreny que entenia que li pertocava per herència. Seguidament, van entrar a casa de Jaume, que va mostrar a l'alcalde uns documents del seu pare que suposadament demostraven la seva propietat del pati, però l'alcalde no els va donar per bons. Finalment, van sortir a l'exterior, on es va produir la baralla.

El judici continuarà demà amb les declaracions dels metges forenses i les conclusions finals.Etiquetes: tribunals judicis agressions pujalt

Lectures: 166 Darrera: 23.05.2022
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dimecres 25 maig 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator