Societat dimecres, 22 de Gener de 2014 Autor: somsegarra

El germà de l'alcalde de Pujalt l'acusa d'agredir-lo


<< Tornar     

La víctima imputa al batlle un intent d'homicidi arran de la discussió per la propietat d’un pati

Vista aèria de Pujalt
Vista aèria de Pujalt Foto: Pere el baron colorao

Ahir, dilluns, va comencar a l'Audiència de Barcelona el judici entre els germans de Solà de Pujalt. El germà, Jaume de Solà, demana a l'alcalde, Antoni de Solà (CiU), la pena de dotze anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi, en concloure que el polític va intentar matar-lo en agredir-lo amb el nivell, que li va provocar un traumatisme cranial. Per la seva banda,el fiscal reclama per a l'alcalde la pena de sis anys de presó per un delicte de lesions i un altre d'amenaces i per al germà dos anys de presó per l'agressió a la dona de l’Antoni.

Els fets van tenir lloc el 30 de desembre del 2006 en un pati situat entre la masia de l'alcalde i la casa del seu germà, que estan situades de costat, a Pujalt. Tots dos van començar a discutir quan Jaume de Solà va començar a instal·lar unes tanques al pati per delimitar el tros de terreny que entenia que li pertocava per herència. Seguidament, van entrar a casa de Jaume, que va mostrar a l'alcalde uns documents del seu pare que suposadament demostraven la seva propietat del pati, però l'alcalde no els va donar per bons. Finalment, van sortir a l'exterior, on es va produir la baralla.

El judici continuarà demà amb les declaracions dels metges forenses i les conclusions finals.Etiquetes: tribunals judicis agressions pujalt
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?