Societat dilluns, 10 de Febrer de 2014 Autor: somsegarra

Guissona vol reforçar la seguretat després de l'assalt a l'àrea comercial


<< Tornar     

L'Ajuntament de Guissona reclama més Mossos d'Esquadra i poder disposar de càmeres de seguretat

Guissona compta amb uns 5000 habitants i només disposa de dos vigilants municipals
Guissona compta amb uns 5000 habitants i només disposa de dos vigilants municipals Foto: Museu Guissona

L'Ajuntament de Guissona reclama més Mossos d'Esquadra després del darrer assalt que va patir la població dissabte a la nit quan un grup d'entre dos i tres individus va atracar el complex BonÀrea, es van endur 40.000 euros de la recaptació i va agredir el vigilant després d'amenaçar-lo amb una arma de foc.

És l'últim capítol d'una sèrie d'assalts que s'han produït les últimes setmanes en aquesta part de la comarca de la Segarra. Davant l'alarma creada per aquesta situació, l'alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, demana més agents i més vigilància. Una decisió que comparteixen tots els alcaldes de la comarca.

Casoliva confia que, després de l'atracament d'aquest dissabte, Interior autoritzarà ràpid les 6 càmeres de seguretat que l'Ajuntament té previst instal·lar en diferents indrets de la ciutat. Cinc d'elles als accessos a Guissona des de les carreteres que hi conflueixen i la sisena càmera a la zona de la plaça de Capdevila. L'objectiu és poder detectar de seguida les matrícules dels vehicles sospitosos o fins i tot fer desistir els lladres de nous assalts.

El complex BonÀrea va sofrir un atracament - Guissona
El complex BonÀrea va sofrir un atracament
Foto: segre.com


Etiquetes: atracaments seguretat bonarea mossos d'esquadra guissona
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?