Societat dilluns, 24 de Febrer de 2014 Autor: editor

Millores al pavelló poliesportiu de Torà


<< Tornar     

Per complir amb les especificacions del Pla d’Autoprotecció

Polisportiu de Torà
Polisportiu de Torà Foto: Google street

L’Ajuntament de Torà ha portat a terme durant aquests mesos de gener i febrer un seguit de millores al pavelló poliesportiu per tal de complir amb les especificacions del Pla d’Autoprotecció (PAU) del local.

Les actuacions de millora dins el pavelló han consistit en la renovació i substitució dels vidres de les finestres trencats, col·locació i millora de totes les llums d’emergència amb lúmens de més potencia (incloent llums als vestuaris i passadissos). A més, s’han col·locat cartells de seguretat i informació d’evacuació en cas d’ emergència en diferents punts del pavelló i s’han renovat i incrementat el numero d’extintors d’incendis.

Alhora, s’ha fet la reparació de les calderes de la calefacció, substitució i arranjament de portes i neteja de diferents espais interns del local, i la nova col·locació a totes les portes que donen a l’exterior i que fan de sortida d’emergència de les barres “antipànic” per tal de complir amb la normativa de seguretat per poder realitzar-hi actes de caràcter lúdic a dins el recinte.

Ara un cop passades les festes del Brut i la Bruta es procedirà a l’arranjament de part de la teulada sobre els vestuaris i de la nau per poder evitar les filtracions d’aigua actuals.

Des de l’Ajuntament s’espera que totes aquestes millores serveixin per fer del pavelló un lloc més agradable i es puguin mantenir i conservar les instal·lacions correctament.Font: CC Segarra Etiquetes: obres millora pla d’autoprotecció torà

Ho vols compartir?