Societat dilluns 12 maig 2014 Autor: Jaume Moya

El Multireferèndum es presenta a Cervera


<< Tornar     

La democràcia d'arrel i l'oposició als transgènics centren l'acte de presentació a Cervera

Joserra Olarieta durant la seva intervenció
Joserra Olarieta durant la seva intervenció Foto: Laia Azona

El diumenge 11, la Sala Buireu va ser l’espai triat per a la presentació a la Segarra del Multireferèndum 2014. L’acte fou dirigit per Laia Azcona, coordinadora del Grup de Suport a la Segarra, i va comptar amb la participació del professor de la UdL José Ramon Olarieta i del representant de Som lo que Sembrem Albert Puy. Durant les seves intervencions, els ponents van destacar l’objectiu de la iniciativa, que pretén donar una sortida a la manca de credibilitat de la política a través de la implantació d’un mecanisme de democràcia participativa, d’arrel i directa. El multireferèndum es presenta com una eina per a canalitzar les opinions de la ciutadania al voltant dels temes que els afecten, posada a disposició dels col•lectius de la societat civil que formulen les qüestions dins l’àmbit de la justícia social i ambiental.
L’intervenció de Joserra Olarieta es va centrar en la qüestió dels transgènics, exposant com la seva implantació no ha suposat cap increment en la producció d’aliments i ni en la qualitat d’aquests i com, els darrers anys, el percentatge de població mundial (també en els països desenvolupats) també s’ha incrementat progressivament.
El proper divendres 16 el Multireferèndum es presentarà a la Biblioteca de Guissona i el 25 de maig es farà la consulta a través de les meses electorals repartides pel territori.Font: Multireferèndum la Segarra   + info (enllaç extern)

Etiquetes: Multireferèndum la Segarra democràcia directa Cervera Guissona

Lectures: 262 Darrera: 23.05.2022
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dijous 26 maig 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator