Societat dilluns, 15 de Setembre de 2014 Autor: somsegarra

Més de 200 participants a la Copa Catalana BTT de Les Cots de Lloberola


<< Tornar     

Ismael Ventura i Anna Villar s'imposen a l'estrena del Les Cots de Lloberola com a seu de la Copa Catalana BTT Internacional

Més de 200 participants a la Copa Catalana BTT de Les Cots de Lloberola
Més de 200 participants a la Copa Catalana BTT de Les Cots de Lloberola Foto: Francesc Lladó

La sisena prova de la Copa Catalana BTT Internacional 2014 s'ha disputat a Les Cots de LLoberola en un dia calorós i força xafogós. Era la primera vegada que la Copa Catalana XCO visitava aquest circuit, que ha resultat ser un dels millors del campionat, molt complert i que transcorre sota pinedes i rouredes, amb zones tècniques que han agradat molt als més de 200 participants que han pres part en la sortida.

En categoria masculina, Ismael Ventura que, una prova més, arribava com a líder de la classificació general, ha aconseguit la victòria, incrementant així la distància amb el seu principal perseguidor, Francesc Guerra. Els dos han mantingut un molt bon duel durant pràcticament tota la cursa, però quan semblava que es decidiria a l'esprint en els últims metres, Ventura s'ha pogut distanciar i entrar a meta 44 segons abans que Guerra. El tercer classificat ha estat Cristofer Bosque, que ha entrat 1'49" més tard que Ventura.

Pel què fa a la categoria femenina, Anna Villar ha guanyat la cursa amb total autoritat. En la prova d'avui cap corredora li ha pogut fer ombra i ha entrat a meta amb més de 5 minuts d'avantatge respecte la segona classificada, Ramona Gabriel, i quasi 7 minuts sobre la Sandra Jordà, la tercera classificada.

L'última prova de la Copa Catalana BTT Internacional 2014 serà el proper 28 de setembre amb la disputa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, en un circuit ja classic que recorre la muntanya de Montjuïc.Font: ocisport.net   + info (enllaç extern)

Etiquetes: btt copa catalana lloberola segarra
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?