Societat dimecres 10 desembre 2014 Autor: somsegarra

Calaf comptarà amb un Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç


<< Tornar     

Es preveu que entri en funcionament durant el primer trimestre del 2015

Vista general de Calaf
Vista general de Calaf Foto: Ramon Sunyer

L’alcaldessa de Calaf i presidenta de la Mancomunitat Intermunicipal Segarrenca, Ma Antònia Trullàs i el gerent d’APINAS, Jordi Aymamí, van signar aquest divendres un conveni per a la gestió del futur Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, CEDIAP, que es posarà en funcionament a Calaf.
 
El projecte és el resultat de la col·laboració público-privada entre la Diputació de Barcelona que ha lliurat a la Mancomunitat  Intermunicipal Voluntària Segarrenca una subvenció de 112.684 euros, destinada a les obres i equipament del servei, l’Ajuntament de Calaf, que cedeix el local i l’entitat sense ànim de lucre APINAS, que se n’encarregarà de la gestió i es farà a càrrec de les despeses de manteniment.

Atenció al desenvolupament dels infants

L'objectiu del CEDIAP és l'atenció a les consultes de les famílies amb fills que presentin algun problema en el seu desenvolupament ja sigui físic (respiratori/motriu/sensorial) o psicològic; la realització de diagnòstics, tractaments i seguiments dels casos que ho requereixin i la coordinació amb la xarxa de professionals que treballen en els diversos àmbits d'atenció a la infància per a la prevenció, detecció i tractament. L'equip està format per psicòlegs, logopedes, fisioterapeutes i neuropediatres.

El centre podrà donar servei de proximitat tant a les escoles bressol, com a les escoles, els pediatres, el Centre d'Atenció Primària, els serveis socials, i a les famílies de la zona. L’equipament disposarà de tres sales de consulta d'atenció personalitzada, una sala d'espera, un espai de recepció, un lavabo adaptat, i un espai de magatzem o auxiliar.

Es preveu que el centre entri en funcionament durant el primer trimestre del 2015 i estarà situat als baixos dels pisos socials situats al costat del CAP, en uns locals propietat de l’Ajuntament.Etiquetes: serveis atenció precoç cediap calaf

Lectures: 118 Darrera: 22.06.2022
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


diumenge 3 juliol 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator