Societat dimarts, 10 de Febrer de 2015 Autor: somsegarra

Calaf ja disposa de CDIAP


<< Tornar     

El Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç obrirà dos dies a la setmana, dilluns i divendres

El CDIAP està ubicat als baixos dels pisos Visoren del carrer de Francesc Macià
El CDIAP està ubicat als baixos dels pisos Visoren del carrer de Francesc Macià Foto: som Segarra

Des d'aquest dilluns Calaf disposa d’un Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP). El centre atendrà els infants que presentin alguna dificultat en la seva maduració, tant a nivell físic (motriu, respiratori, sensorial...) com psicològic o social. Els professionals es coordinaran amb els centres educatius i el centre d’atenció primària que, juntament amb les famílies, són els qui detecten en primera instància si hi ha algun problema en el desenvolupament de l’infant. El centre compta amb un equip interdisciplinar, format per psicòlegs, logopeda, fisioterapeuta, treballadora social i neuropediatra. De moment, el Centre obrirà dos dies a la setmana, dilluns i divendres, però la idea és que l’horari pugui ampliar-se en funció de la demanda.
 
El projecte és el resultat de la col·laboració público-privada entre la Diputació de Barcelona, que ha lliurat a la Mancomunitat  Intermunicipal Voluntària Segarrenca una subvenció de 112.684 euros per a les obres i equipament de la instal·lació, l'Ajuntament de Calaf, que cedeix el local, i l'entitat sense ànim de lucre APINAS, que s’encarregarà de la gestió i es farà a càrrec de les despeses de manteniment. També es compta amb el suport del Consell Comarcal i de la Generalitat de Catalunya.

El CDIAP de Calaf estarà obert els dilluns i els divendres de 9.00 h a 14.00 h. El seu telèfon de contacte és el 93 869 91 98 i està ubicat als baixos dels pisos Visoren del carrer de Francesc Macià. El centre es va inaugurar el passat dijous.

El centre disposa  de sales àmplies i molt lluminoses - Calaf
El centre disposa de sales àmplies i molt lluminoses
Foto: som Segarra
De moment, el Centre obrirà dos dies a la setmana, dilluns i divendres - Calaf
De moment, el Centre obrirà dos dies a la setmana, dilluns i divendres
Foto: som Segarra


Etiquetes: cdiap infants apinas calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?