Societat dimarts 7 juliol 2015 Autor: CC Segarra

Comencen els camps de treball local a la Segarra


<< Tornar     

El projecte que impulsa l’Oficina Jove de la Segarra consisteix en oferir la possibilitat als joves del municipi, de realitzar una activitat de voluntariat durant l’estiu al servei del poble

Joves del camp de treball local a Torà
Joves del camp de treball local a Torà Foto: CC Segarra

Municipis com Torà, Cervera i Ribera d’Ondara (Sant Antolí) han començat els treballs de voluntariat per part dels joves participants als camps de treballs locals. Aquest projecte liderat per l’Oficina Jove de la Segarra amb la participació de molts ajuntaments de la comarca, consisteix en oferir la possibilitat als joves del municipi, de realitzar una activitat de voluntariat durant l’estiu al servei del poble.

El serveis s’ofereixen en funció del què disposa el municipi, en el cas de Cervera s’està treballant la rehabilitació i funcionament dels horts socials, entès com un projecte innovador a la ciutat on els joves desenvolupen tasques de desbrossament, arranjaments, reg, plantació, adob i recollida de les hortalisses que aniran a parar a la taula de famílies i col·lectius més necessitats de la ciutat.

En canvi, a Ribera d’Ondara (Sant Antolí) col·laboren amb la brigada pintant baranes al municipi. I, a Torà, els joves participen amb Càritas i la Residència d’Avis, o bé, participen amb l’activitat de la bibliopiscina.

Entre 10 i 12 joves participen voluntàriament a cada municipi però se’ls demana compromís i responsabilitat en les activitats que durant a terme . Una vagada s’han realitzat les tasques d’adequadament els i els joves reben una compensació, com per exemple, un abonament a les piscines o una sortida a Port Aventura com es va realitzar l’any passat.

Joves del camp de treball local a Sant Antolí - Sant Antolí i Vilanova
Joves del camp de treball local a Sant Antolí
Foto: CC Segarra


Etiquetes: camps de treball joves estiu segarra

Lectures: 201 Darrera: 22.06.2022
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dissabte 2 juliol 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator