Societat dissabte 27 febrer 2016 Autor: AjTora

Fem Ocupació per Joves


<< Tornar     

Contractacions Subvencionades 'FEM OCUPACIÓ PER JOVES'

Fem Ocupació per Joves
Fem Ocupació per Joves Foto: CC Segarra

- Objectiu del programa: inserir joves , donant-los una formació adient al lloc de treball a ocupar i facilitar a les empreses la incorporació de personal amb les competències requerides. Des del Consell es fa un acompanyament i orientació a la persona jove.
- La subvenció correspondrà a la quantia equivalent al SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL VIGENT l’any de la convocatòria ( 648,60 €/mes). La subvenció serà per 6 mesos. Si és jornada parcial, se subvencionarà la part proporcional. Si el salari a percebre per la persona jove és superior a la subvenció, l’empresa abonarà la diferència. Compatible amb altres bonificacions de la Seguretat Social i quota empresarial, segons tipus de contracte.
- Contracte mínim de 6 mesos, mitjançant qualsevol modalitat contractual ( excepte els contractes de “formació” i “aprenentatge” que han de ser per un any)
- Les persones joves a contractar han de tenir entre 18 a 29 anys, en situació d’atur i amb estudis finalitzats de CICLE DE GRAU MIG o BATXILLERAT (mínim Graduat ESO). Cal que estiguin inscrites a GARANTIA JUVENIL!!
- La formació o curs pertanyent al programa ha de ser d’entre 90 i 150 hores. Cal fer-ho durant o abans del contracte. Pot fer-se a l’empresa o amb docent/professor de la mateixa empresa, per tal que sigui més adient a la feina.
- La jornada subvencionada pot ser “jornada complerta” o “jornada parcial, mínim 50 % de la jornada ordinària”.
- L’empresa pot participar en la selecció de joves o, si ja té els joves pendent d’incorporar-se a l’empresa, pot gaudir directament dels ajuts del programa.


Adjunts:  CARTELL-EMPRESES-FEM-OCUPACIO-PER-JOVES.pdfEtiquetes: joves torà

Lectures: 26 Darrera: 22.06.2022

Ho vols compartir?


dimarts 5 juliol 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator